Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Πόζαραν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Πόζαραν αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο

Η κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα σε μια βραδινή έξοδο μιας και αποφάσισαν να κάνουν μια παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, τόσο η γνωστή πολιτικός αλλά και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης έδωσαν το παρών τους στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος στο Παλαιό Φάληρο με αφορμή την ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όπως θα δείτε και εσείς από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχουμε παρακάτω, δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά λίγους μήνες μετά από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, που αποτελούν προτεραιότητα και για τους δυο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη

«Είπαμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί»

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής 16/01 στην εκπομπή «Προσωπικά», η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα όπου οι δυο τους μίλησαν μεταξύ άλλων για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους που ήταν η γέννηση των μωρών τους.

Μάλιστα, η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και στον σημαντικό ρόλο του Μίνου στην απόφαση της να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να γίνει μητέρα.

«Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή».

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».

Ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε και στη στιγμή που κατάλαβαν ότι θέλουν να προχωρήσουν μαζί: «Αυτό δεν είναι κάτι που περνάω σε πρώτη φάση από τη λογική. Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια αυτό αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ζήσαμε δύο χρόνια μαζί από τα οποία ο ένας ήταν ο χρόνος της καραντίνας και είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί και για όσο είμαστε σε αυτόν εδώ τον κόσμο».

«Ο ρόλος του Μίνωα ήταν ό,τι πιο καθοριστικό στη ζωή μου. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει, το είχα κλείσει ως κεφάλαιο και έφτασα σε μία ηλικία που είπα δεν έχω άλλο περιθώριο, το θεωρώ μεγάλη ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία στη ζωή μου. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω.

Ήμουν εκεί την ώρα που γεννούσε, είχα βάλει μουσικές που έχω γράψει φουλ δυνατά, είναι σαν θαύμα αλλά την ώρα που βγαίνουν τα μωρά εκεί υποκλίνεσαι. Είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Είναι το συγκλονιστικότερο συναίσθημα στη ζωή μου, είναι ό,τι ωραιότερο έχω κάνει και θα κάνω στη ζωή μου».