«Δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για τον γιο της

«Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για τον γιο της

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η λαμπερή Δέσποινα Μοιραράκη ή αλλιώς η Βασίλισσα των Χαλιών όπως την αποκαλούν εξαιτίας της τεράστιας καριέρας της πάνω σε αυτό το κομμάτι. Η αγαπητή επιχειρηματίας, η οποία πλέον έχει αναλάβει και το κομμάτι της παρουσίασης στο Cash and Trash, πήγε στο The 2night Show και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την οικογένειά της, με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένη.

Η προσωπική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη

«Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Το παιδί του πρώτου μου άντρα το έχω εγώ κι είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Μα έχω πει επανειλημμένως μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννά ένα παιδί… Του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα, είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Μέχρι τώρα είμαστε μαζί με το παιδί, τον πάντρεψα».

«Μπήκα στη φυλακή γιατί...»

Μετά την Τίνα Μεσσαροπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που έζησε στις ασιατικές χώρες στις οποίες ταξίδευε και στα οποία κινδύνεψε. Η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε, μάλιστα, στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το Cash or Trash.

«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με «φλέρταραν» έντονα οι άνδρες. Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή.

Τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός «Μη φύγεις», αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη και πρόσθεσε:

«Το πιο μεγάλο ποσό που έχουν δώσει για να αγοράσουν ένα χαλί Δέσποινα Μοιραράκη είναι 150,000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου 4 χρόνια».

«Δεν θα πω κάτι γι’ αυτό, θα το αφήσω μετέωρο. Έχω πει όμως πως αν ήταν κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου θα το έκανα με πολλή αγάπη. Θα μου άρεσε, επίσης, να κάνω ένα talk show», είπε η επιχειρηματίας στην ερώτηση για το αν θα παρουσιάσει το Cash or Trash.