«Έχω βιώσει bullying γιατί...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του

Όλες οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω βιώσει bullying γιατί...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του

Ο μύθος της τελειότητας έχει αρχίσει να καταρρέει και ένας ένας οι celebrities μιλούν για τα θέματα υγείας τους, αλλά και τον ρατσισμό που βιώσαν εξ αυτών (δείτε εδώ από ποια σπάνια αρρώστια πάσχει ο Κωστής Μαραβέγιας). Έτσι και ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και αποκάλυψε το ρατσισμό που βίωσε λόγω του προβλήματος υγείας των γονιών του.

Το bullying που έχει βιώσει ο Γιάννης Ζουγανέλης

Τι σας έμαθε η σιωπή μέσα στην οποία μεγαλώσατε;

Δεν ήταν ακριβώς σιωπή, αν και μπορεί αν χαρακτηριστεί κι έτσι. Με έμαθε να αντιμετωπίζω τη διαφορετικότητα από πολύ μικρός. Αυτό με έσωσε. Με έμαθε να ακούω για να μπορώ να συμμερίζομαι και να αντιλαμβάνομαι. Με έμαθε καλύτερα την αξία του ήχου. Οι σιωπές έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία.

Έχετε βιώσει ρατσισμό λόγω του θέματος υγείας που είχαν οι γονείς σας, καθώς ήταν κωφάλαλοι;

Φυσικά έχω βιώσει ρατσισμό λόγω του θέματος υγείας των γονιών μου. Οι γονείς μου, οι οποίοι ήταν κωφάλαλοι, είχαν έναν δικό τους τρόπο να επικοινωνούν. Φυσικά έχω βιώσει ρατσισμό γι’ αυτό και παλεύω όλα μου τα χρόνια για την ισονομία και τους ανάπηρους. Θυμάμαι πήγαιναν κάποια στιγμή να προσβάλουν τη μητέρα μου, που ερχόταν και με έπαιρνε από το σχολείο, αλλά δεν καταλάβαινα Χριστό. Δεν μάσαγα. Απαντούσα με πολύ δυναμικό τρόπο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τη ζωή του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πάντα αποκαλυπτικός και ειλικρινείς, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη την Παρασκευή 15/4. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε για τη μεγαλύτερη αγάπη του που είναι η κόρη του, Ελεονώρα.

«Ισορροπώ ανάμεσα στην ευτυχία της καθημερινότητας μου και όλη αυτή τη μιζέρια που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Στην οικογένεια μου ήμασταν μαγικά! Πλούσιοι σε συναισθήματα. Κατάλαβα ότι η μάνα μου είναι αναλφάβητη στη Γ’ δημοτικού».

Ο τραγουδιστής έχει εκδώσει στην Ευρώπη 10 δίσκους και έναν διπλό στην Αμερική και πρωτοεμφανίστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο σε πολύ μικρή ηλικία. Επισημαίνει επίσης πως αυτό που τον εκφράζει περισσότερο απ’ όσα έχει κάνει στη ζωή του είναι η κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Δε νομίζω να έχει πει στην κόρη μου κανένας περισσότερες φορές «σ ‘αγαπώ» από μένα» συμπληρώνει και δηλώνει πως για εκείνον θα είναι πάντοτε το «μικρό» του και θα είναι ευτυχής αν κάνει ένα παιδί και έχει ο ίδιος τη χαρά της «συνέχειας».