«Ήθελε να τους βοηθήσει όλους» - Ραγίζει καρδιές η Άσπα για τον Mad Clip

Λίγους μήνες μετά τον τραγικό χαμό του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήθελε να τους βοηθήσει όλους» - Ραγίζει καρδιές η Άσπα για τον Mad Clip

Η Άσπα, η αδερφή του αδικοχαμένου Mad Clip και ανερχόμενη τραγουδίστρια καθώς έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο χώρο, ήταν καλεσμένη στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης 25/5 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον αδερφό της και τι θα της μείνει για πάντα από εκείνον.

Συγκινεί με τα λόγια της η Άσπα

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος»

«Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το Μπορεί» δήλωσε η Άσπα.

«Θυμάμαι να μου λέει...»

Για τον αδικοχαμένο αδερφό της, Mad Clip, μίλησε το πρωί της Κυριακής 9/5 η Άσπα στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, η οποία έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι της. Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά στον θάνατο του αδερφού της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο θάνατός του ήταν αυτός που την κινητοποίησε στο να κυνηγήσει το όνειρό της.

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το τραγούδι. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Πίστευε πάρα πολύ σε εμένα. Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει και εκείνος αλλά δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση μαζί του και με φοβίζει κάποιες φορές γιατί ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατος του αδερφού μου με κινητοποίησε γιατί είδα συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που δεν τα περιμένει κανείς και δεν τα έχουμε προγραμματίσει και είπα ότι θα το κυνηγήσω.

Θυμάμαι να μου λέει, “νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να πιστεύεις στον εαυτό σου”. Θυμάμαι τα πρώτα του βήματα. Τον πρώτο καιρό με τη μητέρα μου τον είχαμε περάσει για παλαβό. Είχε τόση αυτοπεποίθηση στη σκηνή, από το πρώτο του Live ακόμα που είχε 20 άτομα. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου γιατί δε μου άρεσε να το διαφημίζω και να εκμεταλλευτώ το όνομά του» δήλωσε η η Άσπα για τον Mad Clip.