Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Το μήνυμα που αποκαλύπτει την πραγματική σχέση Αννίτας Πάνια και Άννας Βίσση - Στην μέση ο Καρβέλας

Τι συνέβη;

Το μήνυμα που αποκαλύπτει την πραγματική σχέση Αννίτας Πάνια και Άννας Βίσση - Στην μέση ο Καρβέλας
News 26.05.2022 07:47
Από Youweekly Team

Κανείς δεν περίμενε ότι πρώην και νυν μπορούν να γίνουν πραγματικοί φίλοι. Όμως κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια. Υπό κανονικές συνθήκες η μία δεν θα έπρεπε να θέλει να δει την άλλη, ωστόσο στην εν λόγω περίπτωση η σχέση τους με τον Νίκο Καρβέλα, τους ένωσε.

Το σχόλιο που αποκαλύπτει την σχέση Πάνια - Βίσση

Μάλιστα η μεταξύ τους συνέντευξη επιβεβαίωσε τις καλές τους σχέσεις, η παρουσιάστρια δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στην τραγουδίστρια. Η Άννα Βίσση ήταν παντρεμένη με τον καλλιτέχνη από το 1983 μέχρι το 1992. Έπειτα χώρισαν, κράτησαν εξαιρετικές σχέσεις και στη συνέχεια ο Καρβέλας παντρεύτηκε την παρουσιάστρια το 2010.

Το 2016, όμως, χώρισαν και εκείνοι, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να παραμείνουν φίλοι. Ενώ πλέον ο Νίκος Καρβέλας έχει ξαναφτιάξει την ζωή του και έγινε και πατέρας για 3 φορά.

Αυτό που έκανε όμως η παρουσιάστρια και μας εξέπληξε είναι το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο Instagram της Άννας Βίσση. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι που έγραψε ο Καρβέλας «Αίμα», και ανάρτηση πήρε φωτιά.

«Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση»

Η Άννα Βίσση, η οποία παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή τόσα χρόνια μετά, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο «Πατρινόραμα» και μίλησε "ανοιχτά" για την καριέρα και τα τραγούδια της, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά στον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο έχουν αποκτήσει την κόρη τους Σοφία Καρβέλα, καθώς και πολλές μουσικές επιτυχίες.

Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως νιώθει πολύ ικανοποιημένη με όσα έχουν καταφέρει μαζί και αναγνωρίζει πως ο ένας χωρίς τον άλλο δεν είναι το ίδιο. Αποκάλυψε, μάλιστα, ποιο είναι το απωθημένο της στην περίπτωσή τους.

«Αυτό το γεγονός για μένα είναι σπουδαίο και, εκτός από τη δική μου πορεία που μετράει 50 σχεδόν χρόνια τραγουδιού, επιβεβαιώνει την αξία και τη διαχρονικότητα των τραγουδιών μου και του Νίκου Καρβέλα που τα έγραψε.

Μου έχει γράψει σχεδόν όλα τα είδη μουσικής που υπάρχουν για όλα τα θέματα ζωής, σχέσεων, χωρισμών, κάναμε τρεις όπερες μέχρι στιγμής, και ο κόσμος ακόμα τα αγαπάει σαν να βγήκαν τώρα. Αυτό μας κάνει και τους δύο πολύ ευτυχισμένους και δικαιωμένους», ανέφερε αρχικά.

Άννα Βίσση

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Υπήρχαν τραγούδια που, όταν έβγαιναν κάποτε, ήταν τόσο μπροστά από την εποχή τους, που τύγχαναν κακής αποδοχής και σήμερα λατρεύονται, αυτό λέει πολλά. Επίσης το τραγούδι “Ελένη”, που γράφτηκε για το κορίτσι εκείνο που έφυγε από τη ζωή, έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία χωρίς να το επιδιώξουμε. Όσο για το αγαπημένο μου τραγούδι, δύσκολο να αποφασίσω, αλλά θα πω το “Αυτή τη φορά”».

«Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση, όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα. Ενα από τα απωθημένα μου είναι πως θα ήθελα να είχα ερμηνεύσει τραγούδια του Καρβέλα που έγιναν επιτυχία από άλλους τραγουδιστές! Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω.

Κομμάτια του Νίκου, δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος, και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι με έναν δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος. Από τότε που γνώρισα τον Καρβέλα και με τον τρόπο που τον γνώρισα και με όλα αυτά που ζήσαμε στη Eurovision του 1982, στο Harrogate της Αγγλίας, άλλαξαν όλα στη ζωή μου!», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραπάνω από 8 μισθοί μαζί - Πόσα χρήματα έπαιρνε η Άννα Βίσση για μια νύχτα στα μπουζούκια

"Ο Νίκος πάσχει από..." - Η εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια για τον Καρβέλα

Share