Big brother: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον φημολογούμενο βιασμό στη Ρόδο - Το σημείο της πράξης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Big brother: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον φημολογούμενο βιασμό στη Ρόδο - Το σημείο της πράξης

Τις τελευταίες ώρες έχει βγει στα media μια είδηση, που έχει σοκάρει το χώρο αλλά και την κοινή γνώμη καθώς γνωστό πρόσωπο, που συμμετείχε στο Big Brother 2 παρενόχλησε σεξουαλικά Αγγλίδα στο νησί της Ρόδου. Οι πρώτες πληροφορίες, που έρχονται στο φως την Πέμπτη 26/5 από το Mega Καλημέρα περιγράφουν το όλο περιστατικό, λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση βιασμού ασθενή από νοσηλευτή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, λέγεται πως εκείνη ως τουρίστρια διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού ενώ το γνωστό πρόσωπο εργαζόταν στο ίδιο μαγαζί στην υποδοχή του. Μετά τη γνωριμία τους μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και ύστερα η ερωτική επαφή τους έγινε σε χωράφι. Να τονίσουμε εδώ πως η πλευρά του άντρα μιλάει για συναινετική επαφή ενώ της κοπέλας για βιασμό.

Νέες πληροφορίες για την κατηγορία βιασμού για παίκτη του Big Brother 2

«Έγινε η είδηση γνωστή εχτές. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα, που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε το συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής. Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης».

Οι πρώτες πληροφορίες της είδησης

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως πρώην παίκτης του Big Brother , συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. Από την άλλη, πρωταγωνιστής της σειράς Game of Thrones συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Big Brother - Καταγγελία

Συγκεκριμένα ο 30χρονος, φέρεται να γνώρισε την νεαρή σε κατάστημα όπου εργαζόταν ως υπάλληλος υποδοχής. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της. Την Πέμπτη ο 30χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.