Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Δρούλια - Μεταφέρθηκε από τη Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Τη γλίτωσε στο τσακ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Δρούλια - Μεταφέρθηκε από τη Μύκονο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Ο Ηλίας Δρούλιας κάνει καριέρα στον χώρο της μουσικής μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο διατηρώντας μαζί τους Droulias Brothers. Τα δύο αδέρφια ξεσηκώνουν το κοινό, όπου και αν βρεθούν καθώς το τελευταίο διάστημα είναι στο νησί της Μυκόνου και τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού θα κάνουν χαμό.

Ο Ηλίας είχε να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο και αρκετά επικίνδυνο περιστατικό κατά τη διάρκεια που ξεκουραζόταν σε κάποια παραλία του νησιού. Την Τρίτη λοιπόν 24/5 τον τσίμπησε φίδι στο χέρι του και μάλιστα μια επικίνδυνη οχιά. Για να αποφευχθεί κάθε φόβος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Μυκόνου και από εκεί με αεροδιακομηδή βρέθηκε στην Αθήνα σε νοσοκομείο, όπου και έμεινε ένα βράδυ.

Για καλή του τύχη το τσίμπημα δεν ήταν τόσο δυνατό και το δηλητήριο, που πέρασε μέσα του δεν του έκανε ζημιά. Με προσοχή λοιπόν επέστρεψε και πάλι στο νησί μαζί με το κορίτσι του, μιας και στα ερωτικά του είναι πολύ καλά και η ευτυχία, που ζει δεν κρύβεται με τίποτα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Δρούλια μετά το τσίμπημα από φίδι

«Πήγαμε για ένα μπάνιο, όπως όλος ο κόσμος. Όπως πήγα να σηκωθώ ένιωσα κάτι στο ώμο μου και είδα αίμα. Κοιτάω δίπλα μου και βλέπω το φίδι...περιττό να σας πω τι έπαθα μόλις το είδα. Πήγα στο κέντρο υγείας, μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, αντιπηκτικές, ορό. Ήμουν τυχερός που δε με τρύπησε με τα δύο δόντια και δεν είχε πολύ δηλητήριο».

Λίγα λόγια τους Droulias Brothers

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος "Droulias brothers" και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι.

Droulias Brothers

Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά!

Έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Βασίλης Καρράς και έχουν αφιερώσει και μαντινάδα στην Άννα Βίσση!