Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Εύη Βατίδου για όσα λέγονται για τα καλλιστεία - «Όποια κοπέλα είναι ωραία είναι και βλαμμένη;»

«Αυτό είναι ο ρατσισμός...»

Ξέσπασε η Εύη Βατίδου για όσα λέγονται για τα καλλιστεία - «Όποια κοπέλα είναι ωραία είναι και βλαμμένη;»
News 26.05.2022 09:40
Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τα 70α χρόνια Καλλιστεία και την εκδήλωση που έγινε για το γεγονός, η Εύη Βατίδου, που πρόσφατα είχε μιλήσει για την Αννίτα Πάνια, έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης 25/2, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, και μεταξύ άλλων σχολίασε όσους ισχυρίζονται πως όσες κοπέλες λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία, κατακρίνονται και δεν καταφέρνουν να προχωρήσουν επαγγελματικά

Η Εύη Βατίδου απασφάλισε

«Αυτό είναι ο ρατσισμός που έχουν οι άνθρωποι γενικότερα απέναντι στους ανθρώπους, αυτό είναι γεγονός. Δεν σημαίνει ότι όποια κοπέλα είναι ωραία είναι και βλαμμένη. Μπορείς να είσαι και άσχημος και να είσαι βλαμμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

«Δεν βρίσκω άντρα»

Η Εύη Βατίδου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό "Λοιπόν", και αποκάλυψε τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα, αλλά και για την σχέση της με τον πρώην άντρα της, Αλέξη Κούγια. Ο ίδιος είναι στο προσκήνιο εξαιτίας της υπόθεσης Λιγνάδη και Φιλιππίδη που έχει αναλάβει να υπεραπιστεί, ωστόσο δεν επικεντρώνεται σε αυτό.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και ο γάμος τους έχει περάσει από πολλά στάδια. Μετά τον χωρισμό τους την κυρίευσε το άγχος της επιβίωσης και κυρίως της παροχής των σωστών συνθηκών διαβίωσης των παιδιών της, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μία οικονομική ασφάλεια από την πλευρά του δικηγόρου.

Η ίδια θεωρεί ότι έχει μάθει πολλά πράγματα μέσα από την σχέση τους, όπως πιστεύει ότι ισχύει και για τον ίδιο, καθώς έχει βρει τον τρόπο να τον πείθει πως να συμπεριφερθεί σε ορισμένες καταστάσεις, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τη ζωή των παιδιών τους. Πλέον, τέλος, δήλωσε ότι είναι μόνη της και δεν υπάρχει κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της.

Πώς είναι για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της;

Φαντάσου ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρχε και η οικονομική ασφάλεια του πρώην συζύγου μου και παρ’ όλα αυτά είχα άγχος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν μια γυναίκα μένει μόνη της με δύο παιδιά και έρχεται αντιμέτωπη με το να τα μεγαλώσει στην Ελλάδα μόνη της.

Το τονίζω το στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν επιδόματα, βοήθειες, πρόνοιες. Οι διατροφές είναι πάρα πολύ χαμηλές και είναι ένα κομμάτι το οποίο δυστυχώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Εύη Βατίδου

Υπήρξατε παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια, έναν από τους πιο πετυχημένους δικηγόρους της χώρας μας. Όταν πήρατε διαζύγιο σκεφτήκατε τι θα αντιμετωπίσετε;

Δεν ήξερα, αλλά έμαθα πάρα πολλά. Τα χρόνια που έμεινα δίπλα στον πρώην άντρα μου κι όταν ήμασταν μαζί αλλά και χώρια, ήταν 15 χρόνια τρομερών σπουδών πάνω στο ποινικό δίκαιο, αλλά και στο αστικό (γελάει). Να σου πω την αλήθεια πλέον χαίρομαι που το έχω περάσει όλο αυτό, παρόλο που τότε δεν χαιρόμουνα, γιατί έμαθα πράγματα για τη ζωή που δεν θα τα είχα μάθει διαφορετικά.

Ταυτόχρονα χαίρομαι και που μερικές φορές με ακούει. Με τον τρόπο μου έχω καταφέρει και με λαμβάνει υπόψιν σε κάποια πράγματα. Μπορεί να μην το παραδεχτεί ποτέ, αλλά νομίζω έχω βρει τον τρόπο να του περνάω μηνύματα και να τα ακούει, πάντοτε για καλό φυσικά και σε ότι αφορά τα παιδιά κυρίως. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.

Είστε ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Αποζητάτε τη συντροφικότητα;

Δεν βρίσκω άντρα (γελάει). Δεν έχω βρει κάποιον που να μου κάνει το κλικ που λέμε. Δεν ξέρω αν είμαι εύκολη ή δύσκολη, αλλά στο λέω όπως ακριβώς το βιώνω. Έχω προσπαθήσει αλλά δεν έχει βγει και κάποιες φορές σταματάω γιατί βαριέμαι πια να ασχολούμαι. Δεν έχω βρει τον άντρα που θα με συγκινήσει για να είμαι μαζί του. Ωστόσο θέλω να τον βρω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν κωμωδία...» - Τα "καρφιά" της Εύης Βατίδου για την Αννίτα Πάνια

«Eίχα ζητήσει από το survivor..» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για την πρόταση, που δέχτηκε από την Acun Medya

Share