Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν θα ονομάσω τον εαυτό μου Αννίτα Πάνια» - Ξέσπασε η Εύη Βατίδου

Τι συνέβη;

«Δεν θα ονομάσω τον εαυτό μου Αννίτα Πάνια» - Ξέσπασε η Εύη Βατίδου
News 04.05.2022 13:51
Από Ίρις Βίλα

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί για τα επαγγελματικά της ενώ από την άλλη αποκάλυψε αν φοβάται τη σύγκριση με την Αννίτα Πάνια.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

Τηλεοπτικά σας βρίσκουμε σε εκπομπή συνοικεσίων με τον κύριο Θάνο, αλλά και σε κάποιες παρουσιάσεις στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα…

Σωστά είμαι στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γρηγόρη και κάνω κάποιες εμπορικές παρουσιάσεις σε διάφορα προϊόντα και σε εβδομαδιαία βάση έχω μια εκπομπή όπου συνεργάζομαι με το γραφείο γνωριμιών και γάμου Θάνος.

Πρόκειται για μια εκπομπή κοινωνικής θεματολογίας, με απώτερο σκοπό να έρθουν νέα μέλη στα γραφεία και να γνωριστούν μεταξύ τους με σκοπό τη σχέση συμβίωσης ή τον γάμο. Αυτή η εκπομπή παρουσιάζεται πανελλαδικά, σε όλα τα κανάλια τοπικής εμβέλειας.

Βατίδου Εύη

Τι είναι αυτό που σας έκανε να πείτε το ναι σε αυτή την εκπομπή;

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η εκπομπή. Όλη την προετοιμασία την κάνω εγώ και ο Βασίλης Κουκουβίτης, ο οποίος είναι ο γιος του κυρίου Θάνου και μαζί καθόμαστε και φτιάχνουμε όλη την κοινωνική θεματολογία.

Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο στην εκπομπή, στη συζήτηση για τις σχέσεις των ανθρώπων και αναλύουμε πάρα πολλά θέματα. Γίνεται λοιπόν όλη αυτή η προετοιμασία και μαζί με τον κύριο Θάνο την παρουσιάζουμε. Την απολαμβάνω αυτή τη δουλειά.

Δεν φοβηθήκατε το σχόλια που μπορεί να ακούγατε για το είδος της εκπομπής ή να μην σας συγκρίνουν με την Αννίτα Πάνια;

Δεν θα ονομάσω τον εαυτό μου Αννίτα Πάνια, όχι γιατί το θεωρώ υποτιμητικό αντιθέτως γιατί δεν θέλω να ταυτιστώ με ένα άνθρωπο που έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Πρόκειται για δυο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα. Εμείς δεν κάνουμε ζωντανά γνωριμίες στον αέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το έκανα. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι το συνοικέσιο είναι μια πολύ καλή λύση.

Θεωρείτε δηλαδή το συνοικέσιο μια καλή λύση και να ενωθούν δυο άνθρωποι;

Ναι βέβαια. Το να σου γνωρίσει κάποιος, είτε αυτό είναι γραφείο, είτε είναι ο κολλητός σου, κάποιον που εσύ δεν τον ξέρεις, αλλά νιώθει ότι θα ταιριάζετε, το θεωρώ πολύ υγιές και ασφαλές.

Γι’ αυτό και δεν ενοχλούμαι αν κάποιος το βλέπει αρνητικά. Το να γνωρίσεις δηλαδή κάποιον τυχαία, τον καθιστά και ιδανικό σύντροφο; Ίσα, ίσα που στις μέρες μας υπάρχουν και πολλοί κίνδυνοι σε όλο αυτό και θέλει πολύ ψάξιμο και μεγάλη προσοχή.

«Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου» - "Κόλαφος" η Εύη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Εύη Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια και ξεκαθάρισε πως για έξι χρόνια συμβιβάστηκε, μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει τυπικές σχέσεις ενώ μάλιστα πρόσφατα, μετά το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια, αντάλλαξαν μερικές βαριές κουβέντες.

«Δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια; Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε. Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία σχέση, σίγουρα έχεις υπάρξει συμβιβασμένος κάπου», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένεις να μιλήσει για έρωτα και για αγάπη, όχι μόνο για συμβιβασμό».

Δείτε το βίντεο από το 0:33'

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εύη Βατίδου: Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιου της, Χρήστου Κούγια

«Eίχα ζητήσει από το survivor..» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για την πρόταση, που δέχτηκε από την Acun Medya

Share