Έσπασε κάθε στερεότυπο - Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Νίκος Μουτσινάς

Το βλέπουμε κάθε μέρα στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσπασε κάθε στερεότυπο - Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης που του αρέσει να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ δεν φοβάται να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να βαφτεί αρκετά έντονα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ενώ πλέον έκανε μια πολύ σημαντική στην εμφάνισή του.

Το νέο τατουάζ του Νίκου Μουτσινά

Όχι δεν μιλάμε για το μούσι ή μουστάκι που υιοθετεί ανά περιόδους, ούτε το στυλ ρούχων. Αυτή την φορά ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του, φορώντας σκουλαρίκια στα αυτιά και κάνοντας τατουάζ σε πολύ εμφανές σημείο (δείτε εδώ ποια άλλη διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα τατουάζ).

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό του χέρι και συγκεκριμένα στο βραχίωνα, σημείο που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, όταν κρατά το μικρόφωνο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ακόμα ένα τατουάζ στο πόδι του, το οποίο είχε χτυπήσει πριν από 3 χρόνια και απεικονίζει δύο ανθρωπάκια.

Τατουάζ - Μουτσινάς

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Μουτσινά και Ηλιάκη

Η σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, ξεκίνησε και πάλι με ευχάριστη διάθεση το μεσημέρι της Τρίτης 24/5, παρά τα χαμηλά νούμερα. Κατά τη διάρκεια, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό από το παρελθόν του με την Μαρία Ηλιάκη, όπου προσπάθησαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο watersport. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της Βάνιας πως αποφάσισε να ξεκινήσει καταδύσεις.

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η showbiz. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ».