Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη «χτύπησε» τατουάζ και σφράγισε τη συμμετοχή της Κύπρου

Ποιο σχέδιο διάλεξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη «χτύπησε» τατουάζ και σφράγισε τη συμμετοχή της Κύπρου

Λίγο πριν την τελική ευθεία για την Μεγάλη βραδιά της Eurovision 2022, η Ανδρομάχη αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ για να θυμάται τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό. Αν και τα στοιχήματα δεν την βάζουν στην πρώτη 10δα, η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να τραγουδήσει στη σκηνή του Pala Olimpico σαν άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη.

Το τατουάζ που σφράγισε τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022

Η ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια, καθώς και κάποια από τα μέλη της ομάδας της, επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά tattoo studios στο Τορίνο και «χτύπησαν» ένα τατουάζ που παραπέμπει στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη έκανε στο εσωτερικό μέρος του χεριού της το σχήμα που έχει το εντυπωσιακό κοχύλι - prop με το οποίο εμφανίζεται στη σκηνή και ερμηνεύει το «Ela»!

Η Ανδρομάχη αγαπά τα τατουάζ και, μάλιστα, έχει ήδη κάποια στο σώμα της. Μεταξύ άλλων, έχει τη λέξη «honey» στον ώμο της, ένα τριαντάφυλλο και σύννεφα στο αριστερό της χέρι, καθώς και μια σειρά από τριαντάφυλλα στον δεξιό καρπό της.

Ανδρομάχη Τατουάζ

Τατουάζ Ανδρομάχη

Με τεχνικά προβλήματα η 2η πρόβα της Κύπρου

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ οι αποστολές κάνουν πρόβες πυρετωδώς για να καταφέρουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico. Λίγες ώρες μετά την πρόβα της Ιταλίας, σειρά είχε η Κύπρος.

Η Ανδρομάχη Δημητρακοπούλου έχει ανέβει ήδη μία φορά στη σκηνή της Eurovision, ενώ το πρωί της Παρασκευής 6/5 το «Ela» ακούστηκε για δεύτερη φορά. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σαν άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη μπροστά σε ένα κοχύλι, στο κέντρο της σκηνής, ενώ χορευτές κινούνται σε όλο τον χώρο.

Εντυπωσιακά είναι εξίσου και τα γραφικά ενώ οι χρωματισμοί «παίζουν» ανάμεσα σε μπλε, ροζ και μωβ αποχρώσεις.

Στόχος τους είναι να τραγουδά σαν το μύθο των σειρήνων και να παρασέρνει Eurofans με την μελωδία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος θα συμμετέχει στον β' ημιτελικό της Eurovision, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12/5, ενώ ελπίζει να παρευρεθεί και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 14/5.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton. Στο πλευρό τις θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης θα επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.