Eurovision 2022: Με σοβαρές απώλειες η συμμετοχή της Ιταλίας στη σκηνή του Pala Olimpico - Η πρώτη πρόβα του φαβορί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Με σοβαρές απώλειες η συμμετοχή της Ιταλίας στη σκηνή του Pala Olimpico - Η πρώτη πρόβα του φαβορί

Χαμός γίνεται στο Τορίνο, καθώς οι συμμετέχοντες από όλες τις χώρες προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν για τον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που ξεκινά την Τρίτη 10/5 με τον πρώτο ημιτελικό.

Με απώλειες στη σκηνή της Eurovision η Ιταλία

Όπως είδαμε και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Instagram, χτες 5/5 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ιταλίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η διοργανώτρια χώρα θεωρείται μεγάλο φαβορί για να κερδίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολυπόθητο βραβείο. (Δείτε εδώ ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές την Ελλάδα)

Το βράδυ του Σαββάτου στον μεγάλο τελικό θα δούμε τον Mahmood και τον Blanco πάνω στην σκηνή του Pala Olimpico να τραγουδούν το «Brividi».

Ωστόσο χτες πάνω στη σκηνή έγινε κάτι διαφορετικό. Ο Blanco δεν ήταν παρών σήμερα στην πρόβα, μιας και δεν έχει φτάσει ακόμα στο Τορίνο, ενώ στη θέση του βρισκόταν ένας stand-in τραγουδιστής.

Πίσω στη σκηνή είδαμε ένα πιάνο και τον Mahmood να φοράει ένα μαύρο δερμάτινο ημίπαλτο ενώ παράλληλα λευκές σκιές ξεπρόβαλλαν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει αλλάξει και η μουσική του τραγουδιού, καθώς ο ρυθμός είναι κάπως διαφοροποιημένος, όπως και οι αρμονίες του μουσικού κομματιού.

Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Ελλάδας για την Eurovision 2022

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που έζησε στιγμές θρίλερ κατά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2022, σήμερα 4/5 ολοκλήρωσε την δεύτερη πρόβα της για την εκπροσώπηση της χώρας μας με μεγάλη επιτυχία.

Σε ολόκληρο το Pala Olympico ήχησε η μαγική φωνή της τραγουδίστριας και οι στίχοι του "Die Together" κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα των δημοσιογράφων μέσα στο κέντρο Τύπου, αλλά και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα.