Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια» - Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για την σχέση Γκουρούση Καμπουρέλη

«Θα πάει σπίτι του...»

«Προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια» - Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για την σχέση Γκουρούση Καμπουρέλη
News 26.05.2022 10:28
Από Youweekly Team

Ύστερα από την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση την Δευτέρα 23/5, ο γάμος του με την Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και όσα έζησε μέσα στην φυλακή έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης στις καθημερινές εκπομπές και όχι μόνο.

Έτσι, ο Κώστας Φραγκολιάς συναντήθηκε με τον ίδιο για να συζητήσουν όλα τα παραπάνω και οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 26/5. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή προχώρησε, μάλιστα, σε μία αποκάλυψη για την σχέση του επιχειρηματία με την σύζυγό του.

Εξήγησε, λοιπόν, το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην φυλακή ήταν πολύ δύσκολο μέχρι να προσαρμοστεί και να αποδεχθεί την κατάσταση, ωστόσο το γεγονός ότι, πλέον, είναι δίπλα στην οικογένειά του τον ευχαριστεί απεριόριστα. Βέβαια, με την Τέτα Καμπουρέλη, δεν έχουν βρεθεί στο ίδιο σπίτι και αναμένεται να γίνει μία μεγάλη συζήτηση μεταξύ τους.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Φραγκολιά για τον Βασίλη Γκουρούση και την Τέτα Καμπουρέλη

«Mου εξιστόρησε πολλά πράγματα. Ο λόγος που αποφυλακίστηκε είναι ότι προσκομίστηκαν νέα στοιχεία που λόγω γραφειοκρατίας άργησαν. Μου είπε ότι στην αρχή περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή και έκανε άσχημες πράξεις γενικότερα, προς τον εαυτό του.

Αναγκάστηκε να χάσει τα τρία του αυτοκίνητα, καθώς τα πούλησε. Σκέφτηκε ακόμα και για τα σπίτια για να αντεπεξέλθει απέναντι όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και στις υποχρεώσεις που έτρεχαν», είπε αρχικά το μοντέλο.

Όσον αφορά την σύντροφό του επιχειρηματία, ανέφερε: «Είναι σε μία στάση αναμονής. Εμένα αυτό που μου είπε είναι, ότι μία από τις μεθόδους της αστυνομίας είναι να προσπαθήσουν στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να αναγκάσεις το περιβάλλον να πει κάποια πράγματα».

«Έμεινε στο σπίτι της μητέρας του για ένα δύο βράδια και νομίζω ότι για ένα βράδυ έμεινε στον γιο του. Θα πάει σπίτι του και προφανώς εκεί θα συζητήσει με την Τέτα Καμπουρέλη», κατέληξε.

«Μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες...»

Η οικογένεια του Βασίλη Γκουρούση, πλέον, νιώθει απύτα δικαιωμένη. Μάλιστα, την Τετάρτη 25/5 ο γιος του μίλησε στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

«Φανταστείτε ότι ο ίδιος ανακριτής που τον προφυλάκισε, ο ίδιος ανακριτής τον έβγαλε, έτσι; Έχει επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

«Δικαιωμένοι αισθανόμαστε ως οικογένεια μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες» συμπλήρωσε ο γιος του στο T-live.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φυλακή δεν είσαι;» - Το άγνωστο τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Γκουρούση

«Κανείς δεν ήρθε να με πάρει...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

Share