«Θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου αν...» - Άκρως αποκαλυπτική η Τζούλια Νόβα

«Δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου αν...» - Άκρως αποκαλυπτική η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και τις αλλαγές που έχουν έρθει στην καθημερινότητά της με την απόκτηση της κόρης της, με την οποία μοιράζεται πολλά τρυφερά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο εξήγησε πως μετά την γέννα της η επιστροφή στη δουλειά δεν ήταν άμεσα εφικτή, καθώς προείχε η φροντίδα του παιδιού της, ενώ και η φυσική της κατάσταση έχει αλλάξει. Βέβαια, σε αυτό βοηθά πολύ ο θηλασμός εξαιτίας του οποίου δεν παίρνει εύκολα βάρος. Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν θα έλεγε όχι σε ριάλιτι εάν δεν είχε στη ζωή της την κόρη της, ενώ όσον αφορά τον πατέρα της τόνισε πως δεν έχουν επαφές πια.

Οι δηλώσεις της Τζούλια Νόβα

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με το σύντροφό μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορωνοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας. Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά σιγά μιλάμε. Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο. Αυτό το καλοκαίρι δε θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί», κατέληξε.

Γιατί τσακώθηκε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει γίνει, πια, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», ευελπιστώντας να συνεχίσει να «σπάει» ρεκόρ, με την Τζούλια Νόβα να είναι στο πλευρό του στα πρώτα τέσσερα από τα οκτώ έως τώρα χρόνια.

Οι δυο τους, όμως, μάλλον δεν χώρισαν τηλεοπτικά με τον καλύτερο τρόπο. Η Τζούλια Νόβα σε παλιότερη συνέντευξη της στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι δέχτηκε προτάσεις από δύο ριάλιτι επιβίωσης, το Nomads και το Survivor, αλλά και στις δύο απάντησε αρνητικά μιας και δεν αισθάνεται έτοιμη. Είπε επίσης ότι ήταν δική της απόφαση να φύγει από τον «Τροχό της τύχης» και μάλιστα ο Πέτρος Πολυχρονίδης... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr