Η ηλικία, η καταγωγή και ο γάμος express για τον Στηβ Μιλάτο

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η ηλικία, η καταγωγή και ο γάμος express για τον Στηβ Μιλάτο

Ο Στηβ Μιλάτος είναι μοντέλο στο επάγγελμα ωστόσο του αρέσει να ψάχνεται και να μην μένει στάσιμος. Έτσι λοιπόν εκτός από τις μεγάλες πασαρέλες, που έχει περπατήσει σε Ελλάδα και σε εξωτερικό τον είδαμε να κάνει πέρασμα και από το σπίτι του Big Brother.

Το μοντέλο είναι τόσο ανήσυχο που δεν σταμάτησε ούτε στο ριάλιτι καθώς μετά από αυτό εισέβαλε σε πολύ γνωστό σίριαλ και η εμφάνιση του έκανε σε πολύ κόσμο εντύπωση. Να σημειώσουμε εδώ πως εκτός από όλα αυτά τα βήματα, η ενασχόληση με τη νύχτα και τα μαγαζιά υπήρχε από παλιά, καθώς λόγω του παρουσιαστικού του, έκανε και κάνει πόρτα σε βραδινά μαγαζιά.

Ποιος είναι ο Στηβ Μιλάτος

Ο Steve Milatos είναι μοντέλο & influencer. Κατάγεται από τα Τρίκαλα όμως ζει στην Αθήνα και το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών παντρεύτηκε και χώρισε!

Στηβ Μιλάτος

Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother ξεδίπλωσε άγνωστες, προς τον κόσμο, πτυχές της προσωπικότητάς του και απέδειξε ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά ποζάρει. Ο Μιλάτος είναι 30 ετών και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας, αφού ο πατέρας του έχει κρεοπωλείο στα Τρίκαλα, όπου δούλευε και ο ίδιος στα νεανικά του χρόνια.

Χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου

Το πρωί της Τρίτης, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να χωρίσει.

Πριν δύο μήνες, το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε με την Άννα Παπαϊωάννου και το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, αποφάσισαν να διαλέξουν διαφορετούς δρόμους.

«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ».

Στηβ Μιλάτος χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου