Έχει δεχθεί δυο προτάσεις γάμου - Οι σχέσεις και οι χωρισμοί της Ταραμπάνκο από το GNTM μέχρι σήμερα

Οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει δεχθεί δυο προτάσεις γάμου - Οι σχέσεις και οι χωρισμοί της Ταραμπάνκο από το GNTM μέχρι σήμερα

Στο προσκήνιο έχει έρθει η προσωπική ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο τις τελευταίες ημέρες, λόγω του χωρισμού της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. Αφορμή; Η αποκάλυψη του tattoo artist πως ενώ ήταν μαζί, είχε παράλληλη σχέση με άλλον.

O πρώην της λοιπόν, χθες Τετάρτη 25/5 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και πέταξε απίστευτα "καρφιά" εκθέτοντας την δημόσια, αφού της είχε κάνει μέχρι και πρόταση γάμου. Το γεγονός μάλιστα, δεν γινόταν να μην σχολιαστεί αρνητικά από πολλές γυναίκες που είπαν πως είναι ντροπή εν έτη 2022 να διαπομπεύεται δημόσια μια γυναίκα.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ωστόσο, δεν είναι ο μόνος πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο που έχει απασχολήσει τα media. Από το GNTM μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει από τη ζωή της 4 ακόμη άνδρες.

Οι πρώην σχέσης της Κάτιας Ταραμπάνκο

Την Κάτια την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, όπου και βγήκε νικήτρια. Δύσκολο όμως να ξεχαστεί είναι το γεγονός πως δέχτηκε πρόταση γάμου στην τελική δοκιμασία πριν γίνει το live για την ανάδειξη της νικήτριας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χαλβατζή, επιχειρηματία με καταγωγή από την Χαλκίδα. Οι δυο τους, μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων, παρέμειναν για λίγους μήνες μαζί, ενώ από τότε που χώρισαν δεν διατηρούν καθόλου σχέσεις.

Ταραμπάνκο Χαλβατζής χωρισμός

Χωρίς να περάσει πολύς καιρός από το χωρισμό της, ξεκινάει σχέση με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο έμειναν μαζί τρεις μήνες πριν πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και η αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός πως το μοντέλο έφυγε στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους.

Ταραμπάνκο Λάγιος χωρισμός

Η επόμενη σχέση της είναι με τον γοητευτικό Κωνσταντίνο Χωρινό. Συγκατοίκησαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ δεν έκρυβαν τον έρωτα τους. Λίγο όμως μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, χώρισαν και την είδηση είχε επιβεβαιώσει η δημοσιογράφος Έφη Εκίζογλου στην εκπομπή Love It μετά από επικοινωνία που είχε με τον ίδιο.

Κάτια Ταραμπάνκο Χωρινός

Μετά το χωρισμό αυτό, η Κάτια βρήκε νέα αγκαλιά. Συγκεκριμένα, την αγκαλιά του Σπύρου Καλαφάτη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Ο Σπύρος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σολάριουμ αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Λευκάδα και είναι φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ταραμπάνκο χωρισμός

Όταν χώρισαν, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, ο οποίος είναι και εκείνος που αποκάλυψε την παράλληλη σχέση της μετά το χωρισμό τους.. Ποια είναι αυτή; Δείτε εδώ τον μπλέιμποϊ νέο της σύντροφο.