«Πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν» - Η Σπυροπούλου φέτος ανακάλυψε την Ελλάδα

Η απίστευτη ατάκα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν» - Η Σπυροπούλου φέτος ανακάλυψε την Ελλάδα

Μία απολαυστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Καλό Μεσημεράκι, έδωσε την Τετάρτη 25/5 η Qween Dina ή αλλιώς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η παρουσιάστρια, εφόσον πρώτα ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται περί εγκυμοσύνης της, άρχισε να αποκαλύπτει για την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» η οποία κλείνει αυλαία και μάλιστα είπε και μία ατάκα που θα συζητηθεί!

Η επική φράση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια και έγιναν 170. Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ξανακάνει πρωινή εκπομπη: «Θα ήθελα να κάνω πρωινό. Ένα στούντιο, να μπαίνω, να ανοίγει η καρδιά μου, να καλημερίζω τον κόσμο. Τι ωραία! Μου αρέσει. Μου έλειψε. Το έκανα 6 χρόνια. Έχω να το κάνω από το 2016. Συζητάμε διάφορα πρότζεκτ και άλλα που ίσως είναι γνώριμα για εμένα, που μου αρέσουν κι αυτά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα πρωτογίνει».

Εκτός ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παρουσιάζει την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» αποκαλύφθηκε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ίδια αναμένεται να παρουσιάσει για άλλη μια φορά το «My Styler Rocks» όπου αναμένεται να επιστρέψει για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει τίποτα μέχρι στιγμής.