«Μη μιλάς μωρή εσύ!» - Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού με την Φαίη και τη Σολωμού

Μπήκε και ο Λιάγκας στη μέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη μιλάς μωρή εσύ!» - Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού με την Φαίη και τη Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πρωινού την Πέμπτη 26/5 και λίγο πριν καθίσει στον καναπέ του πλατό για να δώσει άλλη μια συνέντευξη, είχε μια έντονη υποδοχή από την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πως θα κάνει σε κάθε γυναίκα το θετικό της σχόλιο.

Έτσι και έκανε και με το που είδε την ηθοποιό να κάνει την είσοδο, η οποία ομολογουμένως είναι στα καλύτερά της και αυτό έχει φανεί και από τις φωτογραφίες, που την έχουμε δει με μαγιό. Η Μαρία φυσικά δέχτηκε το κοπλιμέντο από την άλλη όμως δε μπόρεσε να μην ανταποδώσει στην παρουσιάστρια , η οποία έχει εξίσου πολύ καλές αναλογίες.

Το σχόλιο της Μαρίας Σολωμού στην Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια εντυπωσιασμένη της είπε: «Τι σώμα είναι αυτό; Τι σώμα είναι αυτό» και η Μαρία τότε τόνισε: «Μη μιλάς μωρή εσύ! Μη μιλάς»! και η Φαίη συνέχισε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα «Μα δεν είναι ωραία;»!Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Μιλάνε για τα σώματά τους να φύγω εγώ...».

Η Σολωμού "λύνει" τη σιωπή της και αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση

Το πρωί της Πέμπτης 28/4 η κάμερα του «Πρωινού» με τον Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη Μαρία Σολωμού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός ήταν φανερά ευδιάθετη, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ, αποκαλύπτοντας και που βρίσκεται με τα προσωπικά της αυτό τον καιρό μετά τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

«Δεν ήθελα να δουλέψω φέτος και γενικά μετά τον Covid έπαθα τέτοια ξενέρα... Είδα πώς είναι να ζεις σαν άνθρωπος κανονικός, μου είχε λείψει όλο αυτό, και δεν έχω πάει ούτε θέατρο», δήλωσε η Μαρία Σολωμού. Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι ελεύθερη και ωραία, η ηθοποιός είπε την εξής ατάκα: «Είμαι ελεύθερη όπως με άφησες».

Η δημόσια εμφάνισή της με τον Mente Fuerte τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν η πρώτη που έκανε η Μαρία μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη το 2019. Η ίδια, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό» είχε εξομολογηθεί: «Τα τελευταία δυόμισι – τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω να είναι “το ζευγάρι τάδε”».