«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» - Ο Γιώργος Λεμπέσης εξομολογείται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» - Ο Γιώργος Λεμπέσης εξομολογείται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και προχώρησε σε δηλώσεις για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως τραγουδιστής, αλλά και για το επαγγελματικό βήμα στο οποίο προχώρησε με την γυναίκα του.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως τα έσοδα που προέρχονται μόνο από την ενασχόλησή του με την μουσική δεν επαρκούν για να μπορέσει να επιβιώσει αξιοπρεπώς με την οικογένειά του, καθώς ένα χρόνο πριν έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Γι' αυτό αποφάσισαν να ανοίξουν έναν παιδικό σταθμό με την σύζυγό του, Σοφία, δημιουργώντας κι άλλα έσοδα που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας για ένα σίγουρο μέλλον και ένα σταθερό μισθό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λεμπέση

«Έχουμε και τον παιδικό σταθμό. Είναι η αγάπη μας, είναι το παιδί μας με την Σοφία. Πάει πάρα πολύ καλά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό. Πλέον η δική μας η δουλειά της μουσικής δεν είναι όπως ήταν παλιά, που δουλεύαμε πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Είμαστε τυχεροί και η Σοφία είναι εκπαιδευτικός, οπότε και το τρέχει πολύ εκείνη όλο το θέμα. Τα καταφέρνουμε. Μονάχα με το τραγούδι και τη μουσική είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι οι περισσότεροι πλέον ασχολούνται και με άλλα πράγματα, για να μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις η αλήθεια είναι για τηλεοπτικά σόου παλαιότερα, για να συμμετέχω, αλλά τότε η γυναίκα μου, η Σοφία, ήταν έγκυος και είχα αποφασίσει ότι δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε'' τη σιωπή του για την εξωσωματική της γυναίκας του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά - δες, το απόγευμα του Σαββάτου 12/1, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η γυναίκα του ώσπου να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

«Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος όλα θα πάνε καλά.

Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης και πρόσθεσε:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά» σημείωσε.