«Με είχε πιάσει από το λαιμό αλλά...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Σπύρο Μπιμπίλα για περιστατικό με τον Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από πολύ κόσμο...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με είχε πιάσει από το λαιμό αλλά...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Σπύρο Μπιμπίλα για περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Ένσταση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/5 στο πλατό του Super Κατερίνα, έπειτα από δηλώσεις που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός που συνήθως κρατά χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τις δίκες, εκτός από το περιστατικό με τον Χατζιδάκι, μιας και αφήνει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, ήταν από τις σπάνιες φορές που υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη σχέση που εκείνος είχε μαζί του στο παρελθόν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σήμερα.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα", με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με συμπεριφορές που είχε δεχτεί ο ίδιος από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στην εκπομπή προκλήθηκε μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην πιστεύει αυτά που ακούει από τον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές και να τις προσπερνούν οι ηθοποιοί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν μιλάμε για το παρελθόν, δεν μπορούμε να απομονώνουμε περιστατικά. Ο Περικλής με την στάση του, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Την περίοδο εκείνη, όταν είχαν κάψει το αυτοκίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη, εγώ ήμουν μάρτυρας υπεράσπισής του. Εκείνη την περίοδο, υπήρχαν αντιδράσεις μεταξύ του Πέτρου Φιλιππίδη και του σεναριογράφου. Μετά έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου και υπήρχαν και διάφορα τηλεφωνήματα, τα οποία και έδειχναν πρόσωπα, τα οποία τον απειλούσαν. Αλλά τότε κανένας δεν μίλησε.

Ο Πέτρος υπήρξε φίλος μου και μου στάθηκε πολύ στην προσωπική μου ζωή και με στήριξε πάρα πολύ. Υπήρχαν φορές που είχαμε τσακωθεί. Με είχε πιάσει από τον λαιμό και μου έλεγε το ποιος είναι ο πρωταγωνιστής. Δεν πήγε και να με σκοτώσει. Τότε ανεχόμασταν τέτοιες συμπεριφορές. Έχουμε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Μπορεί να με είχε πιάσει από τον λαιμό, αλλά κάποια στιγμή, μου στάθηκε καλύτερα και από αδερφός... Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από πολύ κόσμο γιατί συνέχεια κάτι γινόταν και έπρεπε να μπλεχτεί πάντα κάποιος, να μπει στη μέση, για να τα βρούμε".

«Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο»

Λίγο μετά ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να θυμίσει στον Σπύρο Μπιμπίλα κι ένα περιστατικό από το παρελθόν με την Θεοδώρα Βουτσά.

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα…», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.