«Το τι κάνω εγώ στην ζωή μου...» - Η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει για την σχέση της με τον Mente Fuerte

Την στρίμωξε για τα καλά ο Λιάγκας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το τι κάνω εγώ στην ζωή μου...» - Η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει για την σχέση της με τον Mente Fuerte

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» που θα συζητηθεί. Ωστόσο ήρθε σε πολύ δύσκολη όταν ο Γιώργος Λιάγκας την στρίμωξε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Φυσικά η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, όπως κάνει συχνά όταν έρχεται το ζήτημα στην σχέση της, ενώ για εκείνη η διπλωματία είναι μονόδρομος (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά).

Είναι μαζί η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte

Γιώργος: Εσύ τώρα από ό,τι βλέπουμε, είσαι σε μία σχέση.

Μαρία: Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με.

Γιώργος: Είδαμε κάτι φωτογραφίες, διαβάσαμε κάτι έντυπα, με τον Mente Fuerte.

Μαρία: Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο.

Φαίη: Αν αισθανόσουν ότι ζεις κάτι ιδανικό, γιατί να μην το πεις;

Μαρία: Γιατί να το πω; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι.

Απίστευτο περιστατικό με την Φαίη και τη Σολωμού

Λίγο πριν γίνουν όλα αυτά η Μαρία Σολωμού ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πως θα κάνει σε κάθε γυναίκα το θετικό της σχόλιο. Έτσι και έκανε και με το που είδε την ηθοποιό να κάνει την είσοδο, η οποία ομολογουμένως είναι στα καλύτερά της και αυτό έχει φανεί και από τις φωτογραφίες, που την έχουμε δει με μαγιό.

Η Μαρία φυσικά δέχτηκε το κοπλιμέντο από την άλλη όμως δε μπόρεσε να μην ανταποδώσει στην παρουσιάστρια, η οποία έχει εξίσου πολύ καλές αναλογίες.

Η παρουσιάστρια εντυπωσιασμένη της είπε: «Τι σώμα είναι αυτό; Τι σώμα είναι αυτό» και η Μαρία τότε τόνισε: «Μη μιλάς μωρή εσύ! Μη μιλάς»! και η Φαίη συνέχισε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα «Μα δεν είναι ωραία;»!Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Μιλάνε για τα σώματά τους να φύγω εγώ...».