Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η γυναίκα του Μιχάλη Ζαμπίδη

Σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η γυναίκα του Μιχάλη Ζαμπίδη

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η γυναίκα του Μαρία πριν από λίγες ημέρες έζησαν το θαύμα της ζωής , αφού ήρθαν στον κόσμο τα δύο μωράκια τους. Η γυναίκα γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και χρειάστηκε να παραμείνει κάποιες ημέρες στην κλινική, προτού πάρει τα παιδάκια και πάνε σπίτι τους.

Την Πέμπτη 26/5 λοιπόν, το ζευγάρι μετά τις οδηγίες των γιατρών, ήταν πια έτοιμο να αναχωρήσει και να ξεκινήσουν μαζί αυτό το νέο ταξίδι. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, που σας εξασφαλίσαμε, βλέπουμε να λάμπουν από ευτυχία και να κρατούν ο καθένας στο καροτσάκι τους, από ένα μωρό. Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα πια είναι έτοιμοι να προσφέρουν όλη τους την αγάπη στα δίδυμά τους.

Η γυναίκα του Μιχάλη Ζαμπίδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Πήρε εξιτήριο η γυναίκα του Ζαμπίδη

«Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά...»

Τον Μιχάλη Ζαμπίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ την Κυριακή 22/5. Ο Έλληνας μποξέρ ρωτήθηκε για την πρόσφατη γέννηση των διδύμων, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που ακόμα δεν είχαν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, και τα συναισθήματά του για το ευτυχές γεγονός.

Το ζευγάρι εξ αρχής είχε αποφασίσει να μην μάθει το φύλο των μωρών, γι’ αυτό και έβαψαν το δωμάτιό τους σε ένα ουδέτερο χρώμα: «Εγώ ήθελα να ξέρω, για να οραματίζομαι. Μετά τον τρίτο μήνα είπαμε ok, ας πάει!».

«Αυτό που μου βγαίνει είναι μία σύνδεση… Μία σύνδεση που την αισθάνομαι όπου και να είμαι. Είναι κάτι περίεργο και πλέον προσέχω περισσότερο», είπε σχετικά για το πως βιώνει την εμπειρία της πατρότητας.

Η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε διακριτικά, και όπως σχολίασε και ο ίδιος, «οι δίδυμες ήταν συνεργάσιμες και έσπρωχναν να βγουν».

Για τον λόγο που είναι ακόμα στο νοσοκομείο, απάντησε: «Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».

Παρά τις επίμονες πιέσεις του Αρτ, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τα ονόματα των διδύμων: «Δεν μπορώ να πω, ακόμα είναι υπό έρευνα και υπό συζήτηση», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.