Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Έχω σοβαρό πρόβλημα με...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του 

«Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ»

«Έχω σοβαρό πρόβλημα με...» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του 
News 26.05.2022 14:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/5 ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη των 5 εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό και παρέμεινε 14 μήνες στη φυλακή.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

«Βγήκα να πάρω γιαούρτια και ξαφνικά βρέθηκα στα Τρίκαλα. Ζούσα εκεί μέσα και έλεγα ότι θα ξυπνήσω. Περάσαν οι μήνες, βγήκαν τα αποτελέσματα ευτυχώς. Καταστράφηκε η οικογένειά μου από αυτό. Επικοινωνήσαμε με την Τέτα, γιατί να μην επικοινωνήσουμε; Αυτή τη στιγμή έχω σοβαρό πρόβλημα με τον πατέρα μου. Μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Αυτό και τα παιδιά μου που τα στερήθηκα.

Για τα προσωπικά θα μιλήσουμε όταν τελειώσει αυτός ο βραχνάς. Έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες. Από τη φυλακή βγήκα πιο δυνατός, είναι ένα τεράστιο σχολείο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι συνθήκες ζεις ειδικά τις πρώτες μέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Οι πρώτες δηλώσεις του γιου του

Η οικογένεια του πλέον νιώθει απύτα δικαιωμένη. Μάλιστα, την Τετάρτη 25/5 ο γιος του μίλησε στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

«Φανταστείτε ότι ο ίδιος ανακριτής που τον προφυλάκισε, ο ίδιος ανακριτής τον έβγαλε, έτσι; Έχει επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

«Δικαιωμένοι αισθανόμαστε ως οικογένεια μετά από έναν αγώνα που έδωσε για 14, 15 περίπου μήνες» συμπλήρωσε ο γιος του στο T-live.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φυλακή δεν είσαι;» - Το άγνωστο τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Γκουρούση

Σύννεφα στον γάμο της Τέτας Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση - Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποφυλάκισή του

Share