Βαρδής - Σκαφιδά έκαναν το όνειρο κάθε παιδιού πραγματικότητα: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους

Η τούρτα ήταν συγκλονιστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρδής - Σκαφιδά έκαναν το όνειρο κάθε παιδιού πραγματικότητα: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους

Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής, λίγες ημέρες πριν, γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Κατερίνας, η οποία έγινε 6 ετών και ο τραγουδιστής μας έδωσε μία μικρή γεύση από όσα συνέβησαν, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παρόλα αυτά, η σύζυγός του προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση, με πολλαπλές φωτογραφίες από τον στολισμό, την τούρτα και το μέρος που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν αυτή τη γιορτή και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Το πάρτι, λοιπόν, έγινε σε εξωτερικό χώρο και θέμα του ήταν ο "Βασιλιάς των λιονταριών".

Το πράσινο, το πορτοκαλί και το καφέ ήταν τα βασικά χρώματα που επιλέχθηκαν για τα μπαλόνια, τα γλυκά και την γενικότερη διακόσμηση του χώρου, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως για μπαρ χρησιμοποίησαν ένα κόκκινο βανάκι. Η τριώροφη τούρτα είχε επάνω της όλους τους χαρακτήρες της ταινίας και, ακόμα και αν δεν είσαι φαν, σίγουρα θα ήθελες να μπορείς να δοκιμάσεις.

Η ανάρτηση της Νατάσας Σκαφιδά για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της

«Και κάπου εδώ θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έβαλαν το μαγικό χεράκι τους για να γίνει το party της Κατερινούλας μας τόσο μαγικό!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η γυναίκα του τραγουδιστή στην λεζάντα των φωτογραφιών.

Πατέρας και κόρη παίζουν μαζί

Η Νατάσα Σκαφιδά απαθανάτισε τον σύζυγό της, Γιάννη Βαρδή την ώρα που έπαιζε σκάκι με την μεγάλη του κόρη. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις καθημερινές περιπέτειες με τα παιδιά τους και αυτό μας κάνει πάντα να χαμογελάμε, όπως όταν είδαμε την μικρή να κάνει θαλάσσιο σκι.

Ο χρόνος που περνούν με τα παιδιά τους είναι πολύτιμος και τώρα που η κόρη τους, Κατερίνα, είναι πέντε ετών μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί που μπορεί να απολαμβάνει και ένας ενήλικας ταυτόχρονα. Έτσι πατέρας και κόρη έπαιξαν σκάκι και εμπνέουν όλους τους γονείς να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με τα παιδιά τους.

Συχνά την παράσταση κλέβει και ο γιος τους, Αντώνης όταν ανεβάζουν τις αστείες στιγμές του από τις βόλτες και τα παιχνίδια τους.

Ο Γιάννης Βαρδής παίζει σκάκι με την κόρη του