«Είναι θαύμα που έζησε» - Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο Γιώργου Σαμπάνη και Ιωάννας Σαρρή

Το αμάξι του έχει καταστραφεί ολοσχερώς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι θαύμα που έζησε» - Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο Γιώργου Σαμπάνη και Ιωάννας Σαρρή

Τροχαίο ατύχημα είχε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, στην περιοχή του Αλίμου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 το πρωί η πολυτελής μαύρη Mercedes που οδηγούσε στην οδό Αεροπορίας προσέκρουσε με ταχύτητα σε ένα γκρι Toyota Yaris που επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες και έβγαινε από το γνωστό 24ωρο Mac Donalds που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο Γιώργου Σαμπάνη και Ιωάννας Σαρρή

Πληροφορίες από την έκθεση της Τροχαίας επιβεβαιώνουν ότι την ευθύνη φέρεται να έχει το άλλο όχημα. Μάρτυρες και πηγές που γνωρίζουν τον τραγουδιστή και το τροχαίο ανέφεραν: «Είναι θαύμα που έζησε, το αυτοκίνητό του καταστράφηκε ολοσχερώς» (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο, ο τραγουδιστής βγήκε από το όχημα σοκαρισμένος και ρώτησε τις δύο νεαρές γυναίκες αν είναι όλα καλά στην υγεία τους.

Ξεροσταλιάζει στα πάνω πατώματα του Enastron - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σαρρή να χειροκροτά τον Σαμπάνη

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόομπιζ, με το μοντέλο και την τραγουδίστρια να δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μπορεί στην αρχή να ήταν απλά συνεργάτες, ωστόσο φαίνεται πως η συμπάθεια μεταξύ τους εξελίχθηκε σε κάτι ερωτικό κι έτσι έγιναν ζευγάρι. Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι, ωστόσο τα κοινά τους ταξίδια και τα μπάνια στην θάλασσα μιλάνε από μόνα τους.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει. Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η Ιωάννα, η οποία τον καμάρωνε από ψηλά. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε το μοντέλο και τον τραγουδιστή να κοιτιούνται μες τα μάτια.

undefined

undefined

undefined