«Θα πάω στη λεχώνα...» - Το σχόλιο του Μουτσινά για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Μακρυπούλια

«Ξέρω και τα δύο πρόσωπα της οικογένειας»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα πάω στη λεχώνα...» - Το σχόλιο του Μουτσινά για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Μακρυπούλια

Είναι γνωστό πως Μουτσινάς και Μακρυπούλια (δείτε την εδώ άβαφη και φυσική) γνωρίζονται πολλά χρόνια και κάνουν πολύ καλή παρέα. Μάλιστα, δεν παραλείπουν να «πειράζουν» ο ένας τον άλλο και να κάνουν πλάκα.

Έτσι, και σήμερα, όταν προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Ρουκ Ζουκ, ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι δεν άντεξε να μην σχολιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη φίλη του. Συγκεκριμένα, το σχόλιο του απευθυνόταν στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ζέτας. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν ως πατέρα έναν άλλον στενό του φίλο, τον Κωνσταντίνο Δέδε.

Το επικό σχόλιο του Μουτσινά για την Μακρυπούλια

«Δεν θυμάμαι τι είδα; Για τη γέννα ποιανού; Ξέρω και τα δύο πρόσωπα της οικογένειας και θα πάω στη λεχώνα λουλούδια όταν με το καλό! Μην αγχώνεστε! Δεν υπάρχουν θέματα ρε φίλε!»

Της ευχήθηκε για την γιορτή της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής 29/4, ευχήθηκε για την ονομαστική εορτή της αγαπημένης του φίλης Ζέτας Μακρυπούλια. Παρόλο που όλοι την γνωρίζουμε ως Ζέτα, το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή και ο παρουσιαστής φυσικά δεν το ξέχασε.

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, γι' αυτό και μπορούν να αστειεύονται μεταξύ τους χωρίς να παρεξηγούνται. Έτσι και ο τρόπος που της ευχήθηκε ήταν χιουμοριστικός, λέγοντας πως το όνομά της είναι αντίθετο με αυτό που κάνει εκείνη στη ζωή του, καθώς τον έχει "καταστρέψει".

Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει μιλήσει με τον πιο γλυκό τρόπο για την ηθοποιό: «Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για εμένα. Είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα, πολλά γέλια, ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις και my spiritual partner. Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλία».

«Χρόνια πολλά στη Ζέτα Μακρυπούλια, χρόνια πολλά κορίτσι μου. Λέγεται Ζωή, μας την έχει ρουφήξει όμως και τη δική μας. Με θυμάστε πριν την γνωρίσω; Μπουμπουκάκι. Τώρα τίποτα. Δεν πειράζει κορίτσι μου, να είσαι καλά ό,τι επιθυμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μουτσινάς - Ζέτα Μακρυπούλια