Ταξίδι "αστραπή" για την Ιωάννα Σαρρή μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη

Οι αναρτήσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ταξίδι

Το ξημερώματα της Πέμπτης (26/5) η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη ο οποίος φέρεται να είναι η φημολογούμενη σχέση της, ενεπλάκησαν σε τροχαία ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε κολόνα, όταν εκείνος προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο όχημα με επιβάτιδες δύο κοπέλες που ξέφυγε της πορείας του.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο φαίνεται να είναι πολύ καλά στην υγεία της μιας και κατάφερε να "πετάξει" για το Μιλάνο της Ιταλίας προκειμένου να βρεθεί κοντά στις φίλες της από το GNTM!

Μιας και είναι λοιπόν αρκετά ενεργή μέσα από τα social media, έγινε γνωστό πως είναι μαζί με την Εβελίνα Σκίτσκο όπου δεν δίστασαν μάλιστα να δημοσιεύσουν και κάποιες αναρτήσεις.

Η Ιωάννα Σαρρή στο Μιλάνο μετά από το ατύχημά της

Η Ιωάννα Σαρρή στο Μιλάνο

Ταξίδι για την Ιωάννα Σαρρή στο Μιλάνο

Ξεροσταλιάζει στα πάνω πατώματα του Enastron - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σαρρή να χειροκροτά τον Σαμπάνη

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόομπιζ, με το μοντέλο και την τραγουδίστρια να δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μπορεί στην αρχή να ήταν απλά συνεργάτες, ωστόσο φαίνεται πως η συμπάθεια μεταξύ τους εξελίχθηκε σε κάτι ερωτικό κι έτσι έγιναν ζευγάρι. Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι, ωστόσο τα κοινά τους ταξίδια και τα μπάνια στην θάλασσα μιλάνε από μόνα τους.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει. Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η Ιωάννα, η οποία τον καμάρωνε από ψηλά. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε το μοντέλο και τον τραγουδιστή να κοιτιούνται μες τα μάτια.

undefined

undefined

undefined