«Με βλέπω σαν να είμαι μια άλλη» - Η Άννα Κουρή αποκαλύπτει πώς έβλεπε τον εαυτό της όταν έπαιζε στη σειρά ''οι Μεν και οι Δεν''

«Δεν με βλέπω τόσο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με βλέπω σαν να είμαι μια άλλη» - Η Άννα Κουρή αποκαλύπτει πώς έβλεπε τον εαυτό της όταν έπαιζε στη σειρά ''οι Μεν και οι Δεν''

Η Άννα Κουρή, η οποία προ ολίγου προέβη σε μία σπάνια εξομολόγηση, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 την Πέμπτη 26/5 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, έκανε και μια αναδρομή στη σειρά που την έκανε γνωστή και αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην καριέρα της, «Οι Μεν και οι Δεν», όπυ υποδύθηκε τη σύζυγο του Χάρη Ρώμα.

Οι δηλώσεις της Άννας Κουρή για τη σειρά Οι Μεν και οι Δεν

«Κάναμε πρόβες ένα χρόνο περίπου για να βρούμε τους χαρακτήρες. Στην αρχή ήταν να είναι ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Μετά δεν ξέρω πώς και τι έγινε, και μπήκαν η Τζόυς Ευείδη και ο Στέλιος Μάϊνας. Ήθελαν να έχουμε βρει τους χαρακτήρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έγιναν δεύτερη φύση οι ρόλοι», εξομολογήθηκε η Άννα Κουρή.

«Δεν έβλεπα καθόλου και φέτος άρχισα να βλέπω και λέω τι ωραία που είναι. Με βλέπω σαν να είμαι μια άλλη. Καταρχάς, δεν με βλέπω τόσο χοντρή όπως νόμιζα ότι ήμουν. Ήθελα πάντα να είμαι πιο αδύνατη», είπε η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια

Η Άννα Κουρή μίλησε με τον Ανδρέα Θεοδώρου και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, ενώ θυμήθηκε και τα παιδικά της χρόνια στον Κονγκό, πριν έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Όταν ήρθατε από το Κονγκό στην Ελλάδα, υπήρξε κάτι που σας δυσκόλεψε στην προσαρμογή σας εδώ;

Όταν επέστρεψα από το Κονγκό, δεν ενσωματώθηκα αμέσως στην ελληνική κοινωνία γιατί συνέχισα στο γαλλικό σχολείο και εκεί οι συμμαθητές μου ήταν οι περισσότεροι ξένοι ή Έλληνες του εξωτερικού. Όσο περνούσε ο καιρός αυτό που κάπως με ξάφνιασε ήταν που η νοοτροπία ήταν πιο συντηρητική από αυτή που είχα συνηθίσει. Δεν μπορώ να πω ότι επηρεάστηκα ιδιαίτερα και με την πάροδο των χρόνων και εδώ γίναμε πολύ πιο προοδευτικοί.

Τι θυμάστε από τη ζωή σας στο Κονγκό;

Από το Κονγκό έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Νομίζω ότι το μέρος ήταν ιδανικό για την παιδική μου ηλικία. Ζούσαμε σε ένα σπίτι με μεγάλο κήπο, έτσι ήταν τα περισσότερα σπίτια εκεί, όποτε τον περισσότερο καιρό έπαιζα στη φύση. Με θυμάμαι μόνιμα σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο να παίζω με τα αλλά παιδιά. Επίσης στο διπλανό κήπο υπήρχε ένα μαϊμουδάκι που το έσκαγε και ερχόταν στον δικό μας κήπο που ήταν όλο δέντρα, είχαμε αγαπηθεί και παίζαμε μαζί.

Κουρή Άννα