"Λύγισε" η Ελένη Καστάνη με την σπάνια εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της - «Ήμουν η τελευταία που...»

«Δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης (26/5) η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της καθώς εξιστόρησε την απώλεια του πατέρα της, περιγράφοντας την δύσκολο περίοδο που βίωσε.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια.

Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία.

Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί.

Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου… Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια (την κατάθλιψη)».

«Επέλεξα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε χθες το βράδυ 25/4 η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα λάθη και τα σωστά της καριέρας της αλλά και στην αδυναμία της, τον μονάκριβο γιο της. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συνεχίζει ο έρωτας που ζει για εκείνον, παρά το πέρας των χρόνων.

«O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου. Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.