Στιγμές ευτυχίας τη Ρένα Μόρφη - Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και επίσημα

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας τη Ρένα Μόρφη - Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί και επίσημα

Μπορεί προς το παρόν να έχει μπει ένα προσωρινό φρένο στην εκπομπή Μουσικό Κουτί (δείτε εδώ πότε επιστρέφει), ωστόσο η Ρένα Μόρφη συνεχίζει να κάνει τεράστια βήματα στα επαγγελματικά της, στον χώρο του τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που την μανατζάρει ενημέρωσε με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram πως σύντομα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα ξεκινήσει μαζί με την μπάντα της τις live εμφανίσεις της, ενώ ετοιμάζει και τα νέα δισκογραφικά της βήματα.

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Ρένα Μόρφη

«Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού παρέα με την μπάντα της και τις ξεσηκωτικές μουσικές τους!

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Η Ρένα Μόρφη με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή. Σε συνεργασία με την @minosemi_official», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Η εξομολόγηση του Νίκου Πορτοκάλογλου για τη συνεργασία τους

O Nίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 19/5 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών δηλώσεων που έκανε για τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή στη συνέχεια μίλησε για την εκπομπή, που παρουσιάζει.

Ο λόγος για το ''Μουσικό Κουτί'' την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Ρένα Μόρφη, στην οποία έχουν φιλοξενήσει σπουδαία πρόσωπα και έχουν χαρίσει στο κοινό φοβερές ερμηνείες. Ο τραγουδιστής από τη μεριά του παρουσιαστή αυτή τη φορά εξήγησε για το πως του έγινε η πρόταση αλλά και τις πρώτες σκέψεις του, πριν πει το ναι καθώς είχε τις αμφιβολίες του για όλο αυτό το εγχείρημα.

«Αμέσως μετά την καραντίνα ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα “πού πάω να μπλέξω;”, είναι άλλη δουλειά, σκέφτηκα ότι θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική».