Κάτω από την ίδια στέγη η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύφθηκε το μέλλον τους

Σε ποια προγράμματα θα τις δούμε τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτω από την ίδια στέγη η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύφθηκε το μέλλον τους

Τα πέρα δώθε στα κανάλια έχουν πάρει φωτιά, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι παρουσιαστές προσπαθούν να βρουν την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη. Ωστόσο κάποιοι επιτυχώς έχουν ήδη υπογράψει, ενώ άλλοι βρίσκονται στην αναμονή (δείτε εδώ το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου).

Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο κάνει το μεγάλο come back στη μικρή οθόνη, με την παρουσίαση του νέου reality του ΣΚΑΪ, Love Island. Ενώ στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί και η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα έχει μία από τις καρέκλες των κριτών στο «My Style Rocks».

Τελευταίες εξελίξεις για το νέο κύκλο του My Style Rocks

Τα πάνω κάτω θα φέρει όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ στην απογευματινή του ζώνη, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το πως θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζουν να εντάξουν στην απογευματινή ζώνη καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και μια νέα καθημερινή σειρά. Με άλλα λόγια, στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται» μάλλον θα προγραμματίσει τηλεπαιχνίδι και σειρά, μιας και το εν λόγω μαγειρικό ριάλιτι φαίνεται να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς παίρνει απευθείας μετάθεση στο «My style rocks», το οποίο προορίζεται όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα πάνω κάτω στο ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου