''Πέφτει'' μαύρο στη Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε το τέλος της στον ΣΚΑΪ!

Έχουμε να περιμένουμε πολλά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Πέφτει'' μαύρο στη Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε το τέλος της στον ΣΚΑΪ!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει μια μακρά εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης και συχνά τη βλέπουμε να σχολιάζει τα δρώμενα στο χώρο με το ρόλο της τηλεκριτικού, που έχει. Μέσα από δηλώσεις που την είδαμε να κάνει στην κάμερα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Τρίτη 24/5 έκανε φανερό πως η επόμενη σεζόν μας επιφυλάσσει πολλά.

Εκτός από τα πρόσωπα, που θα αφήσουν εκπομπές με βασικό την Μαλέσκου, την οποία έχει σχολιάσει αρνητικά παλιότερα, θα δούμε πολλά άλλα να αναλαμβάνουν νέα projects. Στη συνέχεια η ίδια έκανε και μια τοποθέτηση, που πολλοί περίμεναν να ακούσουν. Τη βλέπουμε πολλά χρόνια σε διάφορα πάνελ όμως μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει ως παρουσιάστρια, με την ίδια να απαντάει σε αυτό πως δεν το απορρίπτει σαν μελλοντική ιδέα.

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για τα δρώμενα της νέας τηλεοπτικής σεζόν

«Περιμένω εκπλήξεις...Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΙ, που της ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει την εκπομπή του χρόνου. Η Σπυροπούλου, θα συνεχίσει με το My style rocks για τέταρτη χρονιά. Για το GNTM δε θα δούμε γνωστά ονόματα εκτός της Καγιά και του Καράβα».

Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τις φήμες να τη θέλουν να παραμένει στον ΣΚΑΪ.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ένα άλλο πρότζεκτ, ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον σταθμό στον οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε.

Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.