Από το Καλύτερα δε Γίνεται...στις Κάννες! - Συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο κόκκινο χαλί!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εκεί!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από το Καλύτερα δε Γίνεται...στις Κάννες! - Συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο κόκκινο χαλί!

Ηχηρές φέτος ήταν οι παρουσίες στο Φεστιβάν Καννών και μπορούμε πλέον να πούμε και επίσημα πως είχε μια γεύση από Ελλάδα! Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που περπάτησαν στο Κόκκινο χαλί, είτε για τις ανάγκες ταινίας που πρωταγωνίστησαν, όπως ο Γιώργος Μαζονάκης, είτε ως καλεσμένοι είτε επειδή είναι φίλοι του Κινηματογράφου! Μία από τους σινεφίλ είναι λοιπόν η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, Ναταλία Αργυράκη!

Ταξίδεψε ως τις Κάννες η Ναταλία Αργυράκη

Για το 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ταξίδεψε ως τις Κάννες λοιπόν και η Ναταλία Αργυράκη, η δημοσιογράφος που τη βλέπουμε στο "Καλύτερα δε γίνεται" μιας και είναι γνωστό πως είναι fan της διοργάνωσης και την Κυριακή, αμέσως μετά την εκπομπή ταξίδεψε παρέα με την αδερφή της.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εκεί, αφού τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, τέτοια εποχή, είναι παρούσα στο διάσημο φεστιβάλ, και μοιράστηκε με τους followers της πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Λίγα λόγια για την Ναταλία Αργυράκη

Μπορεί να την γνωρίσαμε επίσημα στην τηλεόραση για πρώτη φορά το 2020 στις τηλεοπτικές μας οθόνες και στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", ωστόσο η Ναταλία Αργυράκη βρίσκεται χρόνια και σημειώνει επιτυχίες στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η όμορφη και ιδιαίτερα ταλαντούχα δημοσιογράφος κατάγεται από το Λουτράκι Κορινθίας, και απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2010 ανέλαβε το τιμόνι της αρχισυνταξίας γνωστού περιοδικού, στο οποίο παρέμεινε για δέκα χρόνια, και έχει καλύψει ως κινηματογραφική ανταποκρίτρια τα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου.

Το 2020 έκανε μία καινούργια αρχή μιας και ξεκίνησε να διδάσκει ως καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 Media Lab και τότε ήταν που αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ναταλίας Γερμανού να συμμετάσχει στην ομάδα του "Καλύτερα δεν γίνεται", κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.