Ο πρώην κούκλος σύντροφος της Δούκισσας Νομικού που πήγαιναν για γάμο - Σήμερα παραμένει ελεύθερος...

Ή μήπως όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πρώην κούκλος σύντροφος της Δούκισσας Νομικού που πήγαιναν για γάμο - Σήμερα παραμένει ελεύθερος...

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί σήμερα να έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα 2 τους παιδιά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει) να είναι κύρια προτεραιότητα τους και μεγαλύτερη αδυναμία τους, ωστόσο στο παρελθόν το πρώην μοντέλο, είχε απασχολήσει με μια ακόμη σχέση της.

Παντρεύτηκε το 2017 σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Μύκονο, ωστόσο, δημοσιεύματα την ήθελαν να παντρεύεται και το 2012 με 2013... Ωστόσο, με τον τότε σύντροφό της χώρισαν ξαφνικά απογοητεύοντας πολλούς θαυμαστές τους.

Ο πρώην σύντροφος της Δούκισσας Νομικού

Η πρώτη γνωριμία της με τον Χρήστο Χολίδη έγινε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Ομορφος κόσμος το πρωί» με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Just the two of us» όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου συμμετείχαν ως τραγουδιστικό ντουέτο. Μετά το αναγνωριστικό εξάμηνο που χρειάζεται κάθε σχέση για να... αυτοπροσδιοριστεί, τελικά η είδηση επιβεβαιώνεται.

Δούκισσα Νομικού χολιδης χωρισμός

Οπως συμβαίνει συχνά, όσο περνούσε ο καιρός τα δημοσιεύματα άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικά και τα πράγματα. Η Δούκισσα, ζει ακόμη στο εφηβικό της δωμάτιο στο σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη και τα πράγματα περιπλέκονται. Τελικά τον χωρισμό τους επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής...

Ο λόγος του χωρισμού σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, ήταν μερικές ζήλιες, ενώ ο Χρήστος Χολίδης είχε πει πως ίσως είναι γεννημένος εργένης.

Η ζωή του Χρήστου Χολίδη σήμερα

Τελευταία σχέση του Χρήστου Χολίδη που έγινε γνωστή ήταν το 2017. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, διατηρούσε σχέση δυόμιση μήνες με μία εντυπωσιακή ξανθιά συμβολαιογράφο με το όνομα Κωνσταντίνα, η οποία δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz.Ωστόσο, παραπάνω πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, ούτε καν αργότερα όσο ο καιρός περνούσε.

Τώρα ή είναι ελεύθερος ή κρύβει τόσο καλά την προσωπική του ζωή που δεν έχει μάθει κανείς τίποτα! Βέβαια, να πούμε πως πρόσφατα ο ίδιος είχε αναφέρει πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό της οικογένειας.