Η αποστομοτική απάντηση της Μιμής Ντενίση για τον Λαζόπουλο - «Δεν υπάρχει για μένα...»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αποστομοτική απάντηση της Μιμής Ντενίση για τον Λαζόπουλο - «Δεν υπάρχει για μένα...»

Μία συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική αλλά και εφ' όλης της ύλης έδωσε η Μιμή Ντενίση το πρωί της Παρασκευής 27/5 στο Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα. Η μεγάλη καλλιτέχνιδα μίλησε και αποκάλυψε πολλά για την προσωπική της ζωή, το χαμό της μητέρας της αλλά και του καλού της φίλου Βαγγέλη Παπαθανασίου, και απάντησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο (δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει για εκείνη).

Η αναφορά της Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο

«Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, απλά αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό. Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό, ούτε στο τί θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο. Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί», ανέφερε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τον σκέφτηκα τον Λάκη Λαζόπουλο, ότι η απώλεια της συζύγου του θα ήταν κάτι φοβέρα δύσκολο. Δεν Θέλω να αναλώνομαι σε κακίες, δεν υπάρχει για μένα η κάκια και η ζήλια».

«Αγαπιόμαστε βαθιά με την Μιμή»

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ταινία που έσπασε τα box office τον φετινό χειμώνα έκανε πρεμιέρα και για τα θερινά μαγαζιά. Ο λόγος για την «Σμύρνη μου αγαπημένη» (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία). Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας βρέθηκε η κάμερα του Happy Day, εξασφαλίζοντας δηλώσεις από τους συντελεστές και τους καλεσμένους.

Μάλιστα η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση προανήγγειλε ότι το δεύτερο μέρος της ιστορίας θα γίνει σειρά και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα σε ποιο κανάλι θα προβληθεί.

Δίπλα της βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με την παραγωγό.

«Αγαπιόμαστε με τη Μιμή, δεν γίνεται πολύ πιστευτό. Δεν είναι μία αγάπη επιδερμική, είναι αγάπη βαθιά και ριζωμένη. Όταν χωρίσαμε, δεν μιλήσαμε για μήνες. Αν τότε με όλο αυτό που στον καθένα κόχλαζε και είχαμε αφήσει να το διοχετεύσουμε μέσα από κουβέντες, θα είχαμε κάνει μεγάλη ζημιά.

Την πρώτη νύξη την έκανα εγώ», πρόσθεσε.