«Είναι δύσκολο αλλά..» - Η εξομολόγηση του συντρόφου της Αφροδίτης Λιάντου, Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Η παραδοχή του ηθοποιού για την περίοδο όπου ο πατέρας του αντιμετώπισε τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι δύσκολο αλλά..» - Η εξομολόγηση του συντρόφου της Αφροδίτης Λιάντου, Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Στην εκπομπή «Night out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη , βρέθηκε καλεσμένος ο ταλαντούχος ηθοποιός Αλέξανδρος Σκουρλέτης ,που πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι εργένης (Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του) το βράδυ της Πέμπτης 26/5.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», μίλησε από τα βάθη της ψυχής του για την ασθένεια του αγαπημένου του πατέρα, που τον έβγαλε πιο δυνατό. Απάντησε στο πως βλέπει τη ζωή μετά από αυτή την δύσκολη περιπέτεια για το αγαπημένο του πρόσωπο.

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης κλήθηκε να απαντήσει στη βραδινή εκπομπή για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε ο πατέρας του και γνωστός σκηνοθέτης του θεάτρου Γιάννης Σκουρλέτης, ο οποίος πέρασε καρκίνο. Δήλωσε: «Είναι δύσκολο αλλά το αντιμετωπίζεις. Νομίζω όλα αντιμετωπίζονται. Θέλει αγάπη, δύναμη, πίστη και να μην τα παρατάς. Όλα ξεπερνιούνται πιστεύω».

Συνεχίζοντας, ερωτηθείς για το αν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του τον έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα , είπε: «Πρέπει να σκέφτεσαι και να καταλαβαίνεις τις σχέσεις που έχεις και να μην τα θεωρείς όλα δεδομένα».

Αφροδίτη Λιάντου: Τώρα τα έχει με τον Σκουρλέτη αλλά αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Αφροδίτη Λιάντου μέσα από την σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία μιας και τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Φαίνεται πως η πλοκή της συγκεκριμένης σειράς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από την άλλη, η πρωταγωνίστρια της σειράς δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή μιας και επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως έχει επιλέξει για τα καλά χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύντροφό της μιας και είναι ξανά ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά του MEGA.

Όπως είναι λογικό και οι δυο έχουν σβήσει τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ωστόσο εμείς μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκαμε τον κούκλο πρώην της όπου τον λένε Γιώργο.

Αφροδίτη Λιάντου - Ο πρώην σύντροφος