Καστανός, κούκλος και ηθοποιός - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καστανός, κούκλος και ηθοποιός - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου

Μια πολύ όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Αφροδίτη Λιάντου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά "Γη της Ελιάς", όσο όμως και σε προσωπικό, μιας και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά τον Γιώργο Μαλτέζο βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Τα δυο παιδιά όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι και στην σειρά αλλά και στο έργο εδώ και μερικές εβδομάδες και μάλιστα πέρασαν μαζί τριήμερο της Πρωτομαγιάς πραγματοποιώντας μια κοντινή απόδραση στην Ύδρα, εκεί όπου βρέθηκε και η Εβελίνα Παπούλια.

Σε σχέση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη η Αφροδίτη Λιάντου

«Μου λένε “θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου”»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» στον ρόλο του Αλέξη ή κοινώς ο απαγωγέας της Μυρτάλης.

Μέσα σε όλα ο ίδιος ανέφερε πως: «Ο Αλέξης ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, να μελετήσω έναν εμμονικό άνθρωπο. Για να κάνω τον ρόλο μου μελέτησα βιβλία ψυχολογίας. Ήθελα να πείσω τον κόσμο ότι πάσχει από αυτή τη διαταραχή, δεν ήθελα να τον κοροϊδέψω», λέει για τον ρόλο του στη σειρά και συμπληρώνει:

«Με τον ρόλο μου ευτυχώς δεν έχω κοινά στοιχεία, δεν υπήρξα εμμονικός με κοπέλα, καλό είναι να μη γίνονται αυτά». Όπως λέει ο ίδιος, δεν ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, παρότι είναι γιος του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη.

«Μέχρι και σε μεγάλη ηλικία δεν ήξερα τι να κάνω επαγγελματικά. Μπήκα στο ΤΕΙ και κατάλαβα ότι δε θέλω να το κάνω. Ο πατέρας μου είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης».

«Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε μεταφορική, σε ξενοδοχείο. Στα social μου στέλνουν θετικά μηνύματα αλλά και πιο περίεργα και από γυναίκες και από άνδρες. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου”».