«Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Αλεξανιάν για τον Στηβ Μιλάτο

Μετά την ποινική δίωξη για βιασμό της 21χρονης Βρετανίδας στην Ρόδο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Αλεξανιάν για τον Στηβ Μιλάτο

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Σοφία Αλεξανιάν, η πρώην συμπαίκτριά του Στηβ Μιλάτου στο Big Brother, με αφορμή την ποινική δίωξή του για βιασμό 21χρονης Βρετανίδας στην Ρόδο.

Τι αναφέρει η Σοφία Αλεξανιάν για τον Στηβ Μιλάτο

«O συγκεκριμένος άνθρωπος εμένα μου φαινόταν ότι είχε κάποια σκληρά χαρακτηριστικά, για τα δικά μου δεδομένα. Εγώ διέκρινα στοιχεία σαδισμού, μιας τιμωρίας, εγώ δεν είχα την τρομερή εμπειρία. Ήταν γενικά η στάση του πώς αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Τον είχα αποκαλέσει σαδιστή, γιατί μου το είχε βγάλει η ιδιοσυγκρασία του.

Ξαφνιάζομαι με την είδηση. Το ότι μπορεί να πιστεύω ότι είναι επιθετικός άνθρωπος, δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει. Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όσο ήμασταν στο σπίτι του Big Brother, είναι το ότι μιλούσε συνεχώς για την μητέρα του, οπότε δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, να μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι», κατέληξε η Σοφία Αλεξανιάν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιλάτου μετά τη σύλληψή του

Η είδηση ότι πρώην παίκτης του Big Brother βίασε μια 21χρονη Αγγλίδα στην Ρόδο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την Πέμπτη 26/5, ενώ ήδη ο δικηγόρους του 30χρονου έχει μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες, ώστε να τον υπερασπιστεί.

Τελικά ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη στην Ρόδο και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 το μοντέλο μίλησε, μέσα από το κρατητήριο, στην εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας την αθωότητά του.

«Είμαι αθώος, δεν μπορώ να καταλάβω τα αρρωστημένα κίνητρα αυτής της γυναίκας. Είχε εντυπωσιαστεί επειδή είχα πολλούς ακόλουθους στο Instagram και μου το έλεγε συνεχώς. Δεν ξέρω εάν το κάνει για να προβληθεί η ίδια», δήλωσε ο κατηγορούμενος.