Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μέγκαν Μαρκλ - Η επιστροφή της με τον Πριγκιπα Χάρι στο Παλάτι μετά από δύο χρόνια

Η κοινή εμφάνιση με την Kate Middleton

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μέγκαν Μαρκλ - Η επιστροφή της με τον Πριγκιπα Χάρι στο Παλάτι μετά από δύο χρόνια

Είναι γεγονός και με αυτό ασχολείται όλη σχεδόν η Βρετανία, μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο λόγος για την μεγάλη και ξεχωριστή επάνοδο της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο μετά από δύο χρόνια, οι οποίοι όπως δήλωσαν δεν θα εμφανιστούν μεν στο μπαλκόνι του Παλατιού αλλά θα κάνουν κοινή εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια σε άλλη εκδήλωση.

Η κοινή εμφάνιση της Μέγκαν με την Κέιτ

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στην θεία λειτουργία του Αγίου Παύλου προς τιμήν της Ελισάβετ, Μέγκαν, Χάρι, Άρτσι και Λίλιμπετ θα σμίξουν με όλη την βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την Telegraph. Στην εκκλησία μαζί με την βασίλισσα θα εμφανιστεί και ο πρίγκιπας Αντρέας, το μαύρο πρόβατο του παλατιού τον τελευταίο χρόνο, παρά το σκάνδαλο Epstein που λύθηκε με έναν μεγάλο οικονομικό συμβιβασμό.

Εν τω μεταξύ, εν όψει της επιστροφής των Sussexes, το μουσείο της Madame Τussauds στο Λονδίνο, έσμιξε όλα τα κέρινα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας, ακόμα κι εκείνα της Meghan και του Harry που βρίσκονταν σε άλλο σημείο τα τελευταία χρόνια.

Στα υπόλοιπα events του Ιωβηλαίου, όπως η μεγάλη συναυλία με τους Queen και την Diana Ross, είναι πιθανό να δούμε όλους τους royals σε πιο χαλαρή διάθεση και μεγαλύτερο κέφι.

Ράκος ψυχολογικά η Μέγκαν Μαρκλ μετά το σοβαρό εγκεφαλικό του πατέρα της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ καθώς όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της, Thomas υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ένιωσε μια αδιαθεσία στο Μεξικό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο 77χρονος λέγεται ότι έχασε την ομιλία του μετά το περιστατικό το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Μέγκαν θα επισκεφθεί τον μπαμπά της προκειμένου να δει πως είναι, και αυτό λόγω της κόντρας που υπάρχει από το 2018 όταν εκείνη παντρεύτηκε με τον Harry στο Λονδίνο.