«Έπαθα σοκ...» - Το τηλεφώνημα της Βουτσά στην Καινούργιου για την κόντρα του παρελθόντος

Θα την συγχωρέσει η παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έπαθα σοκ...» - Το τηλεφώνημα της Βουτσά στην Καινούργιου για την κόντρα του παρελθόντος

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτη 26/5 επανέφερε ένα θέμα, που είχε συζητήσει ξανά αλλά όσα να 'ναι είχε ξεχαστεί. Ο λόγος για ένα περιστατικό, που είχε σημειωθεί στην αρχή της καριέρας της με την Θεοδώρα Βουτσά.

Οι δύο κυρίες δεν τα είχαν από τότε από ότι φάνηκε η δημόσια αναφορά της παρουσιάστριας στάθηκε αφορμή για να επικοινωνήσουν. Η ηθοποιός αισθάνθηκε πολύ άσχημα για την τότε συμπεριφορά της και έτσι αποφάσισε να κάνει μια απολογητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Φαίνεται πως αισθάνθηκε τόσο άσχημα, που όπως αποκάλυψε η Καινούργιου την κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης 26/5 για να της ζητήσει και τηλεφωνικά συγγνώμη.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Θεοδώρα Βουτσά

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό μου, κάτι που έγινε χθες. Επειδή έγινε μεγάλη αναπαραγωγή με το θέμα της Θεοδώρας Βουτσά για το σκηνικό αυτό που έχω πει κι άλλες φορές, που όταν πρωτοξεκίνησα με το μικρόφωνο του Τηλεάστυ, 18 χρονών, μια κυρία με είχε προσβάλει πάρα πολύ. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε.

Χθες, λοιπόν, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό, μου λέει “κυρία Καινούργιου καλησπέρα, είμαι η Θεοδώρα Βουτσά”. Συγκινήθηκα τόσο πολύ, μου λέει “σου ζητώ συγγνώμη. Το θυμάμαι ακόμα εκείνο το περιστατικό, δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ. Σου ζητώ συγγνώμη τόσα χρόνια μετά”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έπαθα σοκ με το πόσο ευγενική ήταν και την τιμά απεριόριστα», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Καινούργιου και Θεοδώρας Βουτσά

Συνεχίστηκε την Πέμπτη 26/5 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δεύτερη καταγγέλλουσα να καταθέτει κατά του ηθοποιού. Ωστόσο, η δίκη ξεκίνησε με εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο λόγος ήταν τόσο γιατί ο δικηγόρος ξεκίνησε να την ρωτάει την τον λόγο που μίλησε για το συμβάν σήμερα, ενώ έγινε λόγος και για την Σοφία Μπεκατώρου αλλά και για τη Γεωργία Μπίκα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε το πρωί της Πέμπτης 26/5 στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή φυσικά την δίκη, με τους τόνους να ανεβαίνουν αρκετά.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να θυμίσει στον Σπύρο Μπιμπίλα κι ένα περιστατικό από το παρελθόν με την Θεοδώρα Βουτσά.

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα…», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.