«Από όταν τον γνώρισα με έχει κάνει...» - Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από όταν τον γνώρισα με έχει κάνει...» - Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης της Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star την Παρασκευή 27/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την εμπειρία της από το ρόλο της παρουσιάστριας, στη συνέχεια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και ο ένας κούμπωσε στον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο και μετά την απόκτηση της κόρης τους Μελίτας στη ζωή, όλα άλλαξαν προς το θετικό. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοιτώντας την κάμερα δήλωσε πως από τότε που μπήκε ο άντρας της στη ζωή της, νιώθει πως έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. Τόνισε πως φυσικά και είχε αυτή τη βάση από μόνη της αλλά ο γυμναστής ενίσχυσε όλη αυτή την τάση της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τον Ετεοκλή Παύλου

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δε θέλω να κρύβω πράγματα, ο Ετεοκλής όμως να νομίζω, καλά είμαι σίγουρη με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει κάνει να σκέφτομαι περισσότερο και τον άλλο, σίγουρα μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι το καλύτερο στον άλλον».

Η Ελένη είναι 41 ετών ενώ ο σύζυγός της...

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ήδη γνωρίζονταν πριν ερωτευτούν, αφού ήταν ο γυμναστής της. Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της παρόλο που είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο σε Insta story που τον έδειχνε.

Λίγες ημέρες ωστόσο αργότερα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Ετεοκλή στο Instagram, δείχνοντάς τους να επιβεβαιώνουν επιτέλους τη σχέση τους.

Το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν η ίδια καλά καλά το αποκαλύψει, τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ένα μήνα μετά, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τελικά την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single. «Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!

Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που έδειχνε επιτέλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Από τότε μέχρι και σήμερα η Ελένη Χατζίδου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Η Ελένη Χατζίδου γεννήθηκε τον 28 Ιουνίου και είναι 41 ετών, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου είναι 10 χρόνια μικρότερος της άρα είναι 31 ετών.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου διαφορά ηλικίας