Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδίδει μαθήματα σχέσεων - Αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό των διακοπών

Τι κάνουν λάθος τα ζευγάρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδίδει μαθήματα σχέσεων - Αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό των διακοπών

Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε απογευματινή του έξοδο και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την αφορμή να τον ρωτήσουν για την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και να τον «ψαρέψουν» για το αν είναι μόνος ή βρίσκεται σε σχέση.

Μαθήματα σχέσεων παραδίδει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σαν έμπειρος στα τηλεοπτικά μπόρεσε εύκολα να ξεγλιστρήσει από την ερώτηση και ξεκίνησε να δίνει συμβουλές σε ζευγάρια.

Μάλιστα ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τις κάμερες τον χρυσό του κανόνα για τις διακοπές. «Οι πρώτες διακοπές με κοπέλα, μέχρι η σχέση να εξελιχθεί πιο σταθερά, πρέπει να είναι το πολύ 4 μέρες. Δηλαδή την 4η φεύγουμε. Τρεις μέρες είναι μια χαρά για να πας διακοπές με σύντροφο. Στις 4 ή θα τσακωθείτε ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε ή θα στέλνετε μηνύματα στους κολλητούς σας μου λείπεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για πρώην σχέση του

Όπως είναι γνωστό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η χημεία που έχουν μεταξύ τους στο πάνελ είναι τρομερή και αυτό βγαίνει προς τα έξω μιας και με τους απίστευτους διαλόγους τους μας χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Με αφορμή λοιπόν ένα θέμα που έπαιζαν πιο πριν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3, μέσα από τον αέρα της εκπομπής προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε πως «επειδή πάντως και εγώ το έπαιζα χαλαρός με το φιλί κάποια στιγμή, ότι δηλαδή δεν πειράζει και έτσι είναι ο χώρος και το καταλαβαίνω. Κάποια στιγμή όταν είδα την κοπέλα μου να την αγγίζουν, επειδή έτσι το απαιτούσε το σενάριο, την πήρα επί τόπου τηλέφωνο και μαλώσαμε. Και είπα να κοπούν τα πλάνα».

«Με πείραξε. Ενώ στην αρχή ήμουν χαλαρός, ένα videoclip ήταν ρε παιδί μου. Και εκεί ήταν στην ντουζιέρα Έλα Παναγία μου! Τι είναι αυτόν; Καταρχάς, δύο στην ντουζιέρα δεν χωράνε και δεν θα γίνει η δουλειά. Να καθαριστούμε θέλουμε».

«Ήταν ένα videoclip και σε ένα σημείο υποτίθεται ότι ακουμπούσαν από το κεφάλι και πάνω. Πήρα τηλέφωνο και λέω, σας παρακαλώ ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος και πολύ ανοιχτόμυαλος αλλά να κοπούν οι σκηνές» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην «Ελένη» του Μεγάλου Καναλιού.