«Φιλάκια και από εμένα» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βάζει τέλος στην κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φιλάκια και από εμένα» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βάζει τέλος στην κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Την δική του οπτική στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να βάλει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (Δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ τους). Στη νυχτερινή εκδήλωση τον πέτυχαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ο παρουσιαστής απασφάλισε για το της Ιωάννας Μαλέσκου και του Βαγγέλη Περρή.

Οι δηλώσεις - κόλαφος του Δημήτρη Ουγαγρέζου

«Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ το Θεό που βρίσκομαι εκεί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά», απάντησε ο παρουσιαστής στις ερωτήσεις για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ παρόμοια απάντηση έδωσε και για τον Βαγγέλη Περρή. «Καθόλου δεν ενοχλήθηκα από τη δήλωση του Βαγγέλη Περρή. Είναι φίλος μου, τον αγαπώ, ξέρω ακριβώς πώς τα λέει. Όλα καλά. Δεν θέλω καθόλου να τα συνεχίσω αυτά. Μιλήσαμε τηλεφωνικά. Μιλάμε ούτως ή άλλως με τον Βαγγέλη».

Απασφάλισε ο Περρής για τη δήλωσή του για τον Ουγγαρέζο

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές φαίνεται πως ήταν το πρωί της Δευτέρας (23/5) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μετά την σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου, το όνομά του σχολιάστηκε και στον αέρα του Πρωινού.

«Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν συνδέθηκε με τον Βαγγέλη Περρή, με αφορμή τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον πρώην συνεργάτη του.

Λιάγκας Πρωινό

Αμέσως, ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Ίσα ίσα, είπα το ακριβώς αντίθετο. Είπα τη δική μου απογοήτευση… Αν ό,τι λέμε το διαβάζουμε και δεν το ακούμε χάνουμε το ύφος. Το ύφος είναι πολύ βασικό στην ανθρώπινη επικοινωνία και θα έπρεπε οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το πράγμα να το έχουν εμπεδώσει. Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης. Αλλά τώρα είναι λίγο βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα».