«Έλα Δημήτρη τα φιλάκια μου...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου πέταξε τη σπόντα για τον Ουγγαρέζο στον αέρα του Love it

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έλα Δημήτρη τα φιλάκια μου...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου πέταξε τη σπόντα για τον Ουγγαρέζο στον αέρα του Love it

Η κόντρα της Ιωάννας Μαλέσκου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου δείχνει να μην έχει τέλος. Μία δήλωση που έκανε η παρουσιάστρια κατά την παρουσία της στο Καλό Μεσημεράκι, έφερε ένα πινγκ - πονγκ σποντών ανάμεσα στους δυο τους.

«Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ. Αισθάνθηκα ότι ήμουν λίγο στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα ότι θέλω την ηρεμία μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ όλη της τη συνέντευξη).

«Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο «μάτι του κυκλώνα» για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο «Μάτι του Κυκλώνα» επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας πρκλ πλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο blog που διατηρεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο youfly.gr.

Με το γάντι η απάντηση της Μαλέσκου στον Ουγγαρέζο

Έλα όμως που η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν το άφησε να πέσει κάτω και το πρωί της Δευτέρας (23/5) απάντησε μέσα από την εκπομπή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Αχ αυτό το μάτι του κυκλώνα. Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει μία ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό που σημαίνει. Με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω tweet ή θα του στείλω μήνυμα για να καταλάβει τι σημαίνει για εμάς που δεν έχουμε και δεν οφείλουμε να έχουμε μετεωρολογικές γνώσεις για να δω αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα εκεί που υπάρχει ηρεμία αν θα αισθάνεται ήρεμος και χαλαρός. Έλα Δημήτρη τα φιλάκια μου, από την σοουμπιτς με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τις φήμες να τη θέλουν να παραμένει στον ΣΚΑΪ.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ένα άλλο πρότζεκτ, ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον σταθμό στον οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε.

Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.