Έριξε δυο φορές άκυρο στον Ατζούν - Η παίκτρια που δεν θα πήγαινε στο Survivor 5 ούτε για 150.000 ευρώ

Την θέλει διακαώς αλλά εκείνη όχι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έριξε δυο φορές άκυρο στον Ατζούν - Η παίκτρια που δεν θα πήγαινε στο Survivor 5 ούτε για 150.000 ευρώ

O Aτζουν Ιλιτζαλί κάθε χρόνο κάνει προτάσεις για το Survivor σε πολύ γνωστά ονόματα του χώρου της ελληνικής showbiz. Μερικά έχουν δεχτεί τα ποσά που τους προτείνει, πολλά όμως όχι. Σίγουρα το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα μέσο για να γίνει κάποιος γνωστός στο κοινό και αν είναι ήδη να πάρει περισσότερο δημοτικότητα.

Για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος που μπορεί να είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του άνοιξαν πολλές πόρτες, ενώ είδε και πολλούς θαυμαστές.

Η δημοσιογράφος που έχει πει δυο φορές "όχι" στις προτάσεις του Ατζούν για το Sirvivor 5

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση για να πάει στο Survivor 4 αλλά και 5 είναι η Έλενα Κώνστα που είναι και πρώην σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

«Και φέτος και πέρσι είπα όχι. Το κόνσεπτ ήταν να κάνω ίντριγκα με τον Λάμπρο», είπε αρχικά και συνέχισε «Φοβάμαι να πάω. Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που το κάνει αυτό. Δηλαδή πόσο θα είναι το μπάτζετ που θα έλεγες όντως θα πήγαινα; Και στις 150.000 ευρώ θα έλεγα πάλι όχι. Και 100.000 το μήνα όχι. Φοβάμαι πάρα πολύ», είπε.

«Δεν θα πάω κάπου για να μου σταματήσει η περίοδος, ένα χρόνο θα είμαι πρησμένη με προβλήματα. Μπορεί να πάθω κάποιο τραυματισμό. Γιατί; Θα με εκνευρίζει να λένε "α μια παίκτρια από το Suvivor"», ανέφερε στη συνέχεια.

Η σπόντα της Έλενας Κώνστα για την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η Έλενα Κώνστα, με αφορμή την αποχώρηση του πρώην συντρόφου της, Λάμπρου Κωνσταντάρα από το Survivor 5.

«Για εμένα το αναπάντεχο δεν είναι ότι ο Λάμπρος ανταπεξήλθε αγωνιστικά αλλά ότι τα κατάφερε στο βιοποριστικό, ότι μπόρεσε με την κακουχία, με το να συνυπάρχει όλη την ώρα με άλλους. Το ότι φορούσε ένα μπλουζάκι 1,5 μήνα.

Περίμενα ότι θα είναι η ήσυχη δύναμη γιατί δεν φωνάζει ποτέ. Για να φτάσει στο σημείο να φωνάξει αυτό πίστευε ότι θα φέρει ισορροπία. Δεν ξέρω αν τώρα με θέλει ο Ατζούν», σχολίασε χαρακτηριστικά η Έλενα.