Τον ''έπιασαν'' στον ύπνο - Η επική φάρσα του ''Πάμε Δανάη'' στον Ανδρέα Γεωργίου

Του την ''έφεραν'' κανονικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον ''έπιασαν'' στον ύπνο  - Η επική φάρσα του ''Πάμε Δανάη'' στον Ανδρέα Γεωργίου

Η αγαπημένη εκπομπή Πάμε Δανάη έχει μια παράδοση στις φάρσες μιας και συχνά βλέπουμε συντελεστές της εκπομπής να πιάνουν εξ απροόπτου καλεσμένους, που τάχα νομίζουν πως θα δώσουν κάποια συνέντευξη. Μετά λοιπόν, την επική φάρσα στον Ηλία Μαμαλάκη, αυτή τη φορά σειρά είχε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο παρουσιαστής του X-factor υποδέχτηκε στο χώρο της εκπομπής την κάμερα του Πάμε Δανάη με σκοπό να κάνει κάποιες δηλώσεις για το show. Tότε λοιπόν, μια μανιακή μητέρα διαγωνιζόμενου που κόπηκε, διέκοψε τη συζήτηση και άρχισε να ζητάει εξηγήσεις για το παιδί της.

Φυσικά και ο Ανδρέας το ''έφαγε'' κανονικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την ηρεμήσει από την έξαλλη κατάσταση, στην οποία βρισκόταν. Αφού λοιπόν η παραγωγή πέτυχε τον σκοπό της, έβγαλε μπροστά την Μπάρκα και με απόλαυση του ανακοίνωσε πως επρόκειτο για άλλη μια φάρσα.

Η επική φάρσα από το Πάμε Δανάη στον Ανδρέα Γεωργίου

«Το X - Factor είναι σαν διακοπές για εμένα»

Ολοκληρώθηκαν οι audition του X - Factor και το Σάββατο 16 Απριλίου αναμένουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο του bootcamp. Οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα επι σκηνής και να προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τα live.

Οι τέσσερις κριτές θα αναλάβουν τις ομάδες τους, η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα δίνουν τον παλμό από το backstage, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου θα παρουσιάσει το σόου.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε στα backstage τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, μία ανάσα πριν το bootcamp.

«Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτές είναι πολύ ωραία παρέα, έχουν καλή ενέργεια, χιούμορ, εδώ είμαι σαν να είμαι διακοπές».