X-Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου μας καλωσορίζει στα bootcamp

Μην χάσετε το Σάββατο 16/4 στις 21:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου μας καλωσορίζει στα bootcamp

Οι οντισιόν του "X-Factor” για το 2022 ολοκληρώθηκαν και έτσι περνάμε στην αμέσως επόμενη φάση, όπου θα ξεκινήσουν τα bootcamp του μουσικού show, και επιτέλους θα δούμε και για πρώτη φορά στη θέση της παρουσίασης τον αγαπημένο Αντρέα Γεωργίου!

Ξεκινάνε τα bootcamp του X-Factor το Σάββατο 16/4

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του Σαββάτου, ο κάθε κριτής θα πρέπει να επιλέξει τους δέκα διαγωνιζόμενους που θα έχει στην ομάδα του, και ποιος ξέρει τελικά, ίσως τότε να ξεχωρίσει και κάποιος που θα είναι ο πιθανός νικητής του X-Factor και θα διεκδικήσει το τεράστιο χρηματικό έπαθλο! Θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους οι κριτές για να διαλέξουν τους καλύτερους και τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παίκτρια του My style rocks τραγούδησε και κατέπληξε τον Στέλιο Ρόκκο

H Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks, από όπου τη γνωρίσαμε να πάει στο X-Factor διεκδικώντας μια θέση στο talent show. Η γυναίκα τραγούδησε το μυστικέ μου έρωτα και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τα ''ναι'' με πρώτο και καλύτερο του Ρόκκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Σοφία εκτός του τραγουδιού έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα μιας και είναι μανούλα και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αυτή την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor