«Ήμουν στην Κρήτη και εκείνος ερχόταν...» - Το ακραίο περιστατικό με stalker που βίωσε η Ιωάννα Μαλέσκου:

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν στην Κρήτη και εκείνος ερχόταν...» - Το ακραίο περιστατικό με stalker που βίωσε η Ιωάννα Μαλέσκου:

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Άννα Κορακάκη βρέθηκε στο επίκεντρο του «Love It», διότι συντάραξε το ακραίο περιστατικό βίας που δέχθηκε από θαυμαστή της, όταν έφτασε σε σημείο να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Η ανάρτηση της Ολυμπιονίκη που μοιράστηκε με μια ανάρτηση έκανε την Ιωάννα Μαλέσκου να θυμηθεί την δική της επίθεση.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της

«Με αφορμή αυτό έχω κάτι light το οποίο μπορώ να θυμηθώ στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε μέσα από τα social media και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας. Ευτυχώς δεν γνώριζε που μένω γιατί αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο.

Εκεί κατάλαβα πως είχε πλάσει μια εικόνα για εμένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα στην εκπομπή που παρουσίαζα, ο οποίος υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου. Μάλλον για να το αντιστρέψω ήμουν η γυναίκα της ζωής του.

Με βομβάρδιζε και στα social media εκεί μπήκα και εγώ στη διαδικασία, όμως δεν είναι απλό, είναι ένα επαναλαμβανόμενο περιστατικό, γιατί όσο άκακος και να φαίνεται κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι που είναι ικανός να φτάσει.

Αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε. Αστυνομία, τις διαδικασίες αυτές, διαδικτυακά και αυτά τα μέτρα που μπορώ να λάβω και δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτά είναι λεπτές κόκκινες γραμμές», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάνω κάτι λάθος;»

Δεν πάει καλά η εβδομάδα για την Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it», καθώς φαίνεται πως όσο τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν και λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΙ, τόσο περισσότερο εκείνη φανερώνει την έντασή της για το κόψιμο της εκπομπής της.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής της, και λίγο πριν απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πει δυο λόγια για όλα τα δημοσιεύματα που βγαίνουν το τελευταίο διάστημα για εκείνη.

«Πολλά από όσα ακούω για μένα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, πραγματικά με στεναχωρούν γιατί είναι ανυπόστατα. Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω για έναν άνθρωπο, για μια παρουσιάστρια, για έναν επαγγελματία με έναν τέτοιο τρόπο που να νιώθω μέσα μου ότι κάτι με ενοχλεί, κάτι θέλω να βγάλω για εκείνον. Δεν λειτουργούν όμως όλοι το ίδιο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Καλώς ή κακώς, επειδή διάβασα διάφορα και για το μάτι του κυκλώνα, κάποια στιγμή θα απαντήσω και γι’ αυτό. Δεν απαντάω γενικά, απαντάω μόνο όταν κρίνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε μια ισορροπία. Για μένα, η ισορροπία αυτή μέσα μου τουλάχιστον δεν έχει χαθεί, ίσα ίσα που την έχω βρει. Σας ευχαριστώ όλες και όλους γι’ αυτό. Και εσάς που μου το λέτε με αγάπη και μου το δείχνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχετε. Γιατί γι’ αυτό τον λόγο είμαι εγώ εδώ, όσο θα είμαι εδώ, τηλεοπτικά εννοώ, όχι μόνο στον σταθμό αυτό… γενικά σαν άνθρωπος».

«Ευχαριστώ, όμως, κι εσάς λίγο παραπάνω που με έχετε κάνει να αναρωτηθώ… Κάνω κάτι λάθος; Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει πολλές φορές πώς το κάνω; Καλώς ή κακώς αυτή είμαι. Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα οποία μου δίνετε, μέχρι να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν θα το λέω», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.