«Άμα ψάχνεις βρίσκεις, άστα...» - Η Κοκκίνου ''τσάκωσε'' στα πράσα πρώην της να...

Πως τον ''έπιασε'';

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Άμα ψάχνεις βρίσκεις, άστα...» - Η Κοκκίνου ''τσάκωσε'' στα πράσα πρώην της να...

Η Έλλη Κοκκίνου πιάστηκε από την κάμερα του Πρωινού την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο και τις δηλώσεις, που της απέσπασε ο Γρηγόρης Μπάκας είδαμε την Παρασκευή 27/5. Η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τον ρεπόρτερ, μιας και είναι γνωστό πως κάνει πιο juιcy ερωτήσεις, και απάντησε αποκαλυπτικά σε όλες.

Στα προσωπικά της επικεντρώθηκαν περισσότερο και η ίδια αποκάλυψε πως είναι μια χαρά, χωρίς να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για άλλη μια φορά. Αυτό όμως που αποκάλυψε τελείως ακομπλεξάριστη είναι πως στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες πιο ακραίες ενέργειες λόγω ζήλειας. Πιο αναλυτικά, είχε μπει στη διαδικασία να ψάξει κινητό συντρόφου της και τελικά η απόφαση αυτή τη δικαίωσε, με το βλέμμα της να λέει πολλά.

Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για ακραία πράξη λόγω έρωτα

«Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα για άντρα. Έχω πάρει κινητό, αλλά έχουν πάρει και το δικό μου. Άμα ψάχνεις βρίσκεις, άστα...», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Ο πρώην της Κοκκίνου σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια

Ένα νέο ειδύλλιο υπάρχει τον τελευταίο χρόνο στο χώρο της showbiz, για το οποίο σας είχαμε μιλήσει αποκαλυπτικά και εμείς, πριν από λίγο καιρό. Η Στέλλα Καλλή λοιπόν, φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της Έλλης Κοκκίνου, Γιώργου Μπόγρη.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να μην προκαλεί καθόλου με τα προσωπικά του και να ζει απλά αυτό, που τους συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση σχεδιάζουν μαζί το μέλλον τους και σύμφωνα με πληροφορίες της Real ετοιμάζουν ταξίδι οι δύο τους, εν όψει των γιορτών του Πάσχα. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουν το βήμα να δημοσιεύσουν κάποια φωτογραφία τους, το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουν ωραία, κάπου ξέγνοιαστα οι δύο τους.

Στέλλα Καλλή - Γιώργος Μπόγρης