Έλλη Κοκκίνου: «Όταν έρθει η στιγμή και θέλω να δείξω τον σύντροφό μου, τότε θα...»

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου: «Όταν έρθει η στιγμή και θέλω να δείξω τον σύντροφό μου, τότε θα...»

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Πάμε Δανάη» η οποία αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, το νέο της τραγούδι, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για το ξαφνικό πικ που ανέβασε την καριέρα της μίλησε η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν αρκετά απόμακρη. «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δε θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της τον Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. (Δείτε εδώ τον γιο της Έλλης Κοκκίνου)

Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή η Έλλη πρόσεθσε πως: «Ποτέ δε μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Όταν ξεκίνησε η σχέση μου, είχε μία ξαφνική προβολή. Μέχρι να συνηθίσω, δεν ήταν το καλύτερό μου. Προσπαθώ να κρατάω τη ζωή μου ακόμα πιο μυστική.

Όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσω να δείξω κάποια σχέση μου, θα το κάνω. Αν δεν γνωρίσω όμως έναν άνθρωπο που θα με ιντριγκάρει και θα με ενδιαφέρει πραγματικά, δε θα κάνω κάτι. Προτιμώ να είμαι εγώ καλά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθει».

Στο τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν. «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».

Έτσι μένει fit στα 50 της η Έλλη Κοκκίνου - Αναλυτικά η διατροφή της

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που καταφέρνει να κρατάει αψεγάδιαστο το κορμί της, μιας και προσέχει πολύ τη διατροφή της σε καθημερινή βάση. Παράλληλα γυμνάζεται και στα 50 δείχνει σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από πολλά και μικρά γεύματα, για να μένει χορτάτη όλη μέρα και να μην πεινάει. Έτσι, δεν ξεδίνει στο μεσημεριανό και το βραδινό της. Αντίστοιχη διατροφή με πέντε πιάτα κάνει και η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία επίσης μένει fit!

Το πρόγραμμα διατροφής της Έλλης Κοκκίνου

  • Πρώτο γεύμα: 150 ml φυσικός χυμός πορτοκάλι, 2 κουταλιές του γλυκού μέλι, 6 γραμ. ταχίνι και 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως.
  • Δεύτερο γεύμα: 3 ασπράδια αβγών, 2 αραβικές πίτες, 1 φέτα Τρικαλινό light και 1 ντομάτα ωμή.
  • Τρίτο γεύμα: 20 γραμ. ξηροί καρποί ανάλατοι, 25 γραμ. ορός γάλακτος και 150 γραμ. άσπρα σταφύλια ωμά.

Έλλη Κοκκίνου πρόγραμμα διατροφής

Κυρίως γεύματα

  • Πρώτο γεύμα: 200 γραμ. τσιπούρα, ελεύθερη ποσότητα πράσινων λαχανικών, ωμών ή βραστών, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 φρυγανιά ολικής αλέσεως.
  • Δεύτερο γεύμα: 1 γιαούρτι µε 0% λιπαρά, 15 γραμ. ορός γάλακτος, 10 γραμ. ξηροί καρποί, 25 γραμ. αποξηραμένη παπάγια.
  • Τρίτο γεύμα: 30 γραμ. φέτα από κατσικίσιο γάλα, 1 ντομάτα, 3 παξιµάδια ολικής αλέσεως μικρού μεγέθους.

H εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για τα κιλά που είχε πάρει

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στο Mega Star για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της όπου έχασε τον πατέρα της και πήρε αρκετά κιλά.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην περιορίσει και να σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι αλλά π.χ. για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία… Σε talent show μπορεί να πήγαινα, αν ξεκινούσα τώρα, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό… Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που «έχασα» τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 22 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα.» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.